Benkpress & amp; klemte nerver

January 20
Benkpress & amp; klemte nerver

Benkpress er en overkroppen øvelse som bygger styrke i bryst, skuldre og armer. Det kan utføres med en vektstang eller to manualer. Brystet muskler arbeider ved kontrahering å rotere skulderen innover. Et nettverk av nerver kalt plexus brachialis går rett under de kraftige brystmuskulaturen. Dårlig øvre kroppsholdning forårsaket av styrke ubalanser forårsaker impingement på disse nervene, som fører til symptomer i armer, hender og fingre. Stretching brystmusklene og styrke rotator cuff og scapular retractor muskler å minske nerve impingement.

Muskler

Den sterke store brystmuskel kommer på kragebeinet, sternum og brystkassen og legger til toppen, foran aspektet av øvre arm ben. PEC store verk i forbindelse med latissimus dorsi og subscapularis muskler til internt rotere skulderen. De mindre pectoralis mindre muskler starter på forsiden av de øverste ribbeina og går oppover og utover før du fester til fremre skulder. Det kontrakter å trekke skulderen innover og nedover.

plexus brachialis

Den plexus brachialis er et nettverk av nerver som reiser rett under kragebeinet og pectoralis minor muskelen. Disse nervene går ned i armer, hender og fingre. Press på disse nervene fører til symptomer i øvre ekstremitet. Denne tilstanden kalles thorax utløp syndrom. Dens symptomer kan omfatte skarpe, skyting, sjokklignende smerter, nummenhet, prikking, svie, tretthet, svakhet, hevelse, muskelatrofi og reduserte reflekser.

styrke Ubalanser

Utføre benkpress utvikler brystmusklene. Hvis den riktige balansen mellom benk arbeid og tilbake og bakre skulder skulder arbeidet ikke er utført, kan en styrke ubalansen utvikle. Musklene som internt roterer skuldmanne de motsatte musklene og begynne å trekke skuldrene fremover i dårlig holdning. Postural ekspert Vladimar Janda heter dette dårlig holdning øvre kryss syndrome.this kan føre til pectoralis minor muskelen knipe nerver av plexus brachialis, fremlokkende symptomer lenger ned i armen.

stretching

Stretching brystmusklene for å øke fleksibilitet, bedre holdning og redusere muskler spenning er avgjørende for å minske nerve komprimering. Plasser et skum roller på gulvet og ligge på ryggen med ryggraden og hodet hvilende på valsen. Plasser hendene på magen og la skulderbladene strekke mot gulvet i 30 til 60 sekunder. Plasser armene 90 grader ut til sidene, med tomlene vendt mot taket. La din scapula falle mot gulvet og holde en behagelig stretch i 30 til 60 sekunder. Utfør et annet sett med håndflatene vendt mot taket. Med håndflatene mot hverandre, når armene så langt overhead som du kan mens du slapper av skulderbladene mot gulvet. Hold en behagelig stretch i 30 til 60 sekunder. Hvis en bestemt strekning ber smerter eller symptomer, erstatte den bevegelse med en smerte-fri strekning.

styrking

Korriger styrke ubalansen ved å ansette perfekt trening teknikk for å styrke rotator cuff og scapular retractor muskler. På treningsstudio, kan du utføre noen form for roing trening for å styrke musklene som trekker skulderbladene mot hverandre. Du kan bruke en øvelse band eller motstandskabel til å utføre en omvendt pitching bevegelse for å utvikle styrke og utholdenhet i din rotator cuff muskler. Gjennomføre denne øvelsen på slutten av treningsøkten og utføre ett eller to sett med 15 repetisjoner i en langsom, kontrollert måte.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com