Hva er de helsemessige fordelene av kokte peanøtter?

March 12

Hva er de helsemessige fordelene av kokte peanøtter?


Kokte peanøtter har lenge vært en snacking bærebjelke i delstatene Florida, Mississippi, Georgia, Alabama, North Carolina og South Carolina. Det antas at loven av kokende peanøtter fått sin beryktet under borgerkrigen, som General William T. Sherman ledet sine tropper gjennom Georgia. Som et resultat av denne marsjen, ble Konføderasjonen delt i to. Soldater fant seg selv fratatt mange mat stifter inkludert tørket kjøtt og bønner. Peanøtter var lett å komme med, og gitt mye nødvendig protein, og dermed ble de en sentral kilde til næring. Koke peanøtter i salt vann myker skjell og forlater kokte peanøtter med en bønne-lignende konsistens, affording dem å spise dem illusjonen og oppfyllelsen av en solid varmt måltid.

Forskning

En studie på kokte peanøtter ble utført av stolen av Alabama A & M University Department of Food and Animal Sciences i 2007. Resultatene var i favør av en rekke helsemessige fordeler for dem å spise den sørlige snacking delikatesse. De ble også ansett som langt sunnere enn olje-stekt, tørr eller rå nøtter.

funn

Den store uttalelsen stammer fra funnene i denne studien i Alabama A & M University, var at den prosessen som peanøtter var forberedt bevart og forsterket tilstedeværelsen av fytokjemikalier. Fytokjemikalier har de samme kvalitetene som antioksidanter, og de er kjent for å beskytte kroppens celler mot hjertesykdom, diabetes og flere ulike former for kreft.

koke~~POS=TRUNC

Studien fant at mens fytokjemikalier har klare helsemessige fordeler i mennesker, de er ikke kategorisert som næringsstoffer. Nøkkelen i kokeprosessen er å ikke koke nøtter for mye, så det er et punkt i prosessen som vil bare vaske bort disse fytokjemikalier. Kombinasjonen av vann og varme for å vaske og lage mat peanøtter penetrerer overflaten av nøtter og tillater utgivelsen av fytokjemikalier. Cooking dem, men vil ødelegge det meste av de sunne egenskaper. Av denne grunn alene, er det viktig å koke peanøtter i henhold til en prøvd og sanne oppskrift.

fett

Selv om peanøtter, selv i sin kokt tilstand, inneholder et høyt fettinnhold, de er faktisk de gode fettstoffer som kostholdseksperter er nå oppfordret folk til å spise mer i overflod. Disse fettsyrene kalles enumettet fett og har helsemessige fordeler som astmakontroll og en redusert risiko for å utvikle Alzheimers sykdom og brystkreft.

Harvard Study

I 1990, en studie ved Harvard University funnet ut at kvinner som spiste 5 oz. eller mer av nøtter per uke var bare 65 prosent som sannsynlig at lider av koronar hjertesykdom som kvinner som unngikk dem helt.

resveratrol

En studie av United States Department of Agriculture på kokte peanøtter bemerker at kokeprosessen opprettholder også tilstedeværelsen av resveratrol. Resveratrol er nært knyttet til reduksjon av kardiovaskulær sykdom.

Folsyre

En siste helsegevinst av kokte peanøtter kommer i form av folsyre. Bare 1 oz. kokte peanøtter gir menneskekroppen med 10 prosent av den daglige nødvendige mengden av folsyre. Folsyre er en av B-vitaminer, som er kjent for å bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com