Symptomer på tidlig debut Parkinsons sykdom

February 16

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som hemmer hjernens evne til å kommunisere med resten av kroppen. Hjernen sender meldinger til muskler og lemmer, men "retninger" bli forvirret, og pasientens bevegelser blir vanskelig og ukoordinert. Som i 2009, er det ingen kur for Parkinsons, men tidlige symptomer kan identifiseres og behandling startet.

tremors

Tremors er den vanligste symptomet på Parkinsons sykdom. De begynner ofte i bestemte deler av kroppen, slik som en finger, en hånd eller leppene. Tremors tendens til å oppstå når kroppen delen er i ro eller holdes i en uegnet posisjon.

"Mask Face"

En annen tidlig symptom på sykdommen er en mangel på kontroll over ansiktsmusklene. Dette kan skape en "maske ansikt" der pasienten ikke kan smile eller danne andre uttrykk. Pasienten kan også ufrivillig engasjere seg i overdreven stirrende.

akinesi

Akinesi er den medisinske termen for muskelstivhet. Blant Parkinson-pasienter, er stivhet vanligvis først lagt merke til i ben og nakke før videre til andre muskler i hele kroppen.

Fordøyelse

Parkinsons påvirker også i hvilket tempo de prosesser i kroppen og forbrenner mat. Hastigheten på fordøyelsen reduseres, og personen begynner å føle seg trøtt og lider av forstoppelse.

Håndskrift

Sykdommen kan påvirke måten en pasient beveger hånden. Endringer i utseendet av en håndskrift --- inkludert skiftet fra normal størrelse til små, trange bokstaver --- kan signalisere starten på Parkinsons.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com