Hvordan virker Prednison arbeid?

September 29

prednison

Prednison arbeider for å etterligne naturlige anti-inflammatoriske stoffer. Det fungerer omtrent som kortisol, som er en naturlig beskyttende hormon som allerede finnes i kroppen. Binyrene, som ligger på toppen av nyrene, gjør kortisol som en naturlig reaksjon på stress. Prednisolon er vanligvis diagnostisert til mennesker som har lidd alvorlig skade eller operasjon. Immun prosesser som forekommer naturlig i kroppen er noe redusert hos pasienter svekket av skade eller sykdom, men. Prednison er også foreskrevet for å redusere svulster og for å behandle andre hjernerelaterte sykdommer.

Bivirkninger

Det endokrine systemet har dynamiske og naturlige beskyttende mekanismer som er knyttet til immunsystemet for å hjelpe kroppen under sykdom eller skade. Både nervesystemet og endokrine systemer er "sjefen" i sykdomsbekjempende prosesser. Når noen er syk, prøver kroppen å helbrede seg selv, og sender signaler til hjernen og nyrene at bakterier er tilstede. Kroppen reagerer da ved hevelse på stedet for å beskytte andre områder fra potensiell skade. Det endokrine systemet i hovedsak ønsker å utkonkurrere eller kaste ut noe som ikke hører hjemme der. Hvis en person blir skadet eller gjennomgår kirurgi, oppfører kroppen på samme måte. I de fleste henseender, kan det ikke se forskjellen mellom sykdom og skade, så den reagerer på begge på samme måte. En av de bivirkningene av Prednisolon er at det negativt påvirker insulin nivåer i både voksne og barn. Hvis insulin er fluxing, kan sukker forblir i blodet for lenge. Blod er i hovedsak ment å overføre sukker til cellene for energi. Hvis sukker forblir i blodet for lenge, kan både nervøse og endokrine systemer ikke fungerer ordentlig. Dette kan føre til ytterligere skade på hjertet, lungene og andre vitale områder.

Risiko og behandling

Forstå at Prednisolon fungerer som et steroid. Det er risiko forbundet med steroider, så vel. De fleste tror imidlertid fordelene langt ut veie risikoen, pasientene tilbys er svært forsiktig og imøtekommende med sine leger om noen sykdom eller skade de måtte ha. Hvis du har en medisinsk sykdom, som diabetes for eksempel, må du huske å fortelle legen din før du bruker Prednisolon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com