Hva er fordelene med Maca Root for menn?

November 21

Maca roten har en lang historie med bruk for seksuelle problemer og infertilitet hos begge kjønn. Denne planten vokser i Peru og har vært brukt i over 2000 år for en rekke andre forhold også. Det har også blitt verdsatt som en næringsrik mat rik på fiber, aminosyrer og essensielle fettsyrer. Forskning støtter noen av sine tradisjonelle bruksområder, spesielt som et afrodisiakum. Som enhver annen naturlig behandling, bør du rådføre deg med en kvalifisert helsepersonell før self-behandling med maca.

Mann Seksuell helse

The Memorial Sloan Kettering Cancer Center eller MSKCC, bemerker dyre- og humane studier har vist maca kan bidra til å forbedre libido hos menn samt sperm dannelse og bevegelse. En studie publisert i en 2002-utgaven av "Andrologia" fant at 40 prosent av menn som tok maca kosttilskudd i tre måneder rapporterte en økning i seksuell lyst i uke åtte og 12. Ingen i placebogruppen rapporterte en økning. To grupper fikk tilskudd: tok 1500 mg daglig, og en tok 3000 mg daglig. Beløpet tatt så ikke ut til å påvirke nivået av begjær.

En annen studie fant menn som tok maca i fire måneder hatt en betydelig økning i bevegelighet, sædkvalitet og semen volum sammenlignet med placebo.

prostata Helse

Drugs.com, et nettsted som syntetiserer data fra offisielle medisinske tekster og tidsskrifter, forklarer dyrestudier har vist at maca kan bidra til å redusere forstørrelse av prostata, en tilstand som kalles benign prostatahyperplasi. Det ser ut til at maca opptrer på androgen-reseptorer i prostata, forhindrer binding av hormoner som drivstoff prostata vekst.

Utholdenhet

Ofte referert til som "Andean ginseng," maca root har en lang historie med bruk for å øke utholdenhet og styrke. Drugs.com bemerker at selv om disse fordelene ikke er påvist, har utøverne brukt maca i stedet for anabole steroider for dette formålet. MSKCC forklarer at studier på rotter fant det bedret sin utholdenhet.

Giftighet og Dosering

Animal og in vitro studier indikerer maca rot har vist lav toksisitet, noe som betyr at det er sannsynligvis et generelt trygt urt. Standardiserte terapeutiske doser er ikke fastslått imidlertid. De fleste studier har brukt mellom 1500 mg og 3000 mg daglig. Drugs.com bemerker at de fleste produsenter anbefaler 450 mg daglig tatt sammen med mat. Bivirkninger har ikke blitt rapportert.

advarsler

MSKCC bemerker finnes lite informasjon om hvordan maca forbrenner i kroppen. Måten urter forbrenne kan påvirke andre medisiner du kan bruke. Drugs.com advarer mot bruk av denne urten hvis du har skjoldbrusk forhold; en hvis komponentene kan utløse redusert skjoldbrusk hormon produksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com