Hva er en Chemo Hood?

October 27

I mange vitenskapelige og pedagogiske karriere, eksperimenter med kjemikalier er vanlig. Mange av disse eksperimentene, men slipper skadelige kjemikalier i luften som kan være giftig ved innånding. "Kjemiske hetter", også kalt "chemo hetter," redusere denne eksponeringen og beskytte mot røyk.

Funksjon

Kjemiske hetter, også kalt "chemo hetter", er forseglet lommer med ventilasjonsanlegg designet for å eliminere giftige gasser. Typisk beveger ventilasjonssystemet kjemiske damper til en ekstern område.

Bruk

Chemo hetter er mest brukt i laboratorier hvor kjemiske eksperimenter utføres. I slike miljøer, er mange gjentatte eksperimenter typisk gjennomført, genererer en stor mengde av giftig materiale som må ventileres.

Design

I tillegg til ventilasjon røyk, må chemo hetter også forseglet for å hindre noen kjemikalier fra å rømme. Chemo hetter er også designet for å være robust og slitesterk. Dette tillater dem å være intakt ved endringer i trykk forårsaket av eksperimenter.

Eksos

Eksosanlegget av en chemo Hetten er vanligvis installert på taket av et anlegg, slik at gasser å lufte uten skade. Fans er vanligvis brukes til å opprettholde et undertrykk, som hindrer eksos giftig røyk fra nytt inn i panseret.

filtrering

I installasjoner der ute ventilasjon ikke er mulig, chemo hetter er i stand til å resirkulere eksos gjennom filtre. Disse filtrene fjerne skadelige kjemikalier, slik at cellegiften panseret for å brukes innendørs trygt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com