HMO Fordeler

May 30

HMO Fordeler


Helse vedlikehold organisasjoner (HMO) gir dyrere helseforsikring i forhold til en foretrukket leverandør organisasjon (PPO) eller Point of Service (POS) plan. De er også mer kontrollert enn andre typer helseforsikring. Til tross for disse problemene, mange arbeidsgivere velger HMOs enn rimeligere planer.

Struktur og formål

En HMO fokuserer på forebyggende medisin. Ved å strukturere kostnader og tjenester rundt regelmessige kontroller og opprettholde en sunn livsstil, kan HMOs fange mange helseproblemer før de blir alvorlige, ofte før de oppstår. For pasientene kan dette bety lengre og sunnere liv. For bedrifter som gir arbeidstaker forsikring, kan det føre til sunnere ansatte og redusert fravær.

forutsigbare kostnader

HMOs vanligvis erstatte egenandeler for helsetjenester med lave, ofte token, copayments. Dette betyr at selv om den månedlige premie kan være høyere, trenger medisinske utgifter for medlemmer ikke variere betydelig fra måned til måned. For mange er en litt høyere forutsigbar kostnad et bedre alternativ enn en ulik kostnad som kan noen ganger være ganske lav, noen ganger ganske høy. Noen HMOs gå så langt som å frafalle selv copayments for velvære besøk.

Lifetime maksimums

HMOs har vanligvis ingen levetid maksimal utbetaling, en cap på fordeler som er standard praksis for andre forsikringsselskaper modeller. De HMOs som har en slik caps generelt sette maksimal svært høy eller har en politikk som raskt "reload" et medlem konto.

II Tjenester

Mange HMOs betjene alle aspekter av klient omsorg fra en enkelt bygning, håndtering tester, undersøkelser og konsultasjoner på en måte som i stor grad minner om samlebånd. Selv om upersonlig, kan dette være svært praktisk og kostnadsreduserende. Tester som, i andre modeller, kan kreve en planlagt avtale nylig er i stedet behandlet i noen få minutter på pasientens vei ut av bygningen.

velvære~~POS=TRUNC Classes

HMOs ofte tilbyr velvære klasser på emner som spenner fra stress til foreldre til kronisk sykdom støtte. Undervisningen for disse klassene er ofte mye lavere enn for sammenlignbare klasser fra andre kilder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com