spondylolisthesis Øvelser

April 3

Spondylolisthesis er en tilstand hvorved integriteten av ryggsøylen er kompromittert, slik at en av de nedre ryggvirvler for å "gli fremover" ute av stilling. Mens graden av spondylolistese kan variere mye - fra saker som ikke engang merkbar for de som krever massive livsstil endringer - effektiv behandling vanligvis krever bruk av regelmessig trening for å styrke ryggen og hindre tilstanden fra akselererer.

spondylolisthesis

Hvor symptomer, spondylolistese preget av stramme muskler i hamstring området, utstrålende smerter i hele setemuskler og lår og lokaliserte smerter i korsryggen. Så vidt behandling er opptatt av, det vanlige løpet av handlingen er å bare foreskrive en vanlig stretching og trener rutine. I svært alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig. Mens spondylolisthesis er vanligvis forårsaket på grunn av aldersrelatert leddgikt, kan det også utvikles etter en ryggbrudd fra vektløfting eller annen sportslig aktivitet.

spondylolisthesis Øvelser

Generelt er yoga tungt anbefales for lider av spondylolistese som det kan bidra til å styrke og forlenge trange og overarbeidet ryggmuskulaturen, noe som gir varig fritak fra forholdet. Yoga er en eldgammel form for indisk øvelse som fusjonerer fleksibilitet trening med dyp pusting for å lage en trening som kan beskrives som å flytte meditasjon. Når praktisere yoga mens lider av spondylolistese, være forsiktig med å gå ekstra sakte på hver bevegelse, bare utvikler dypere inn strekningen eller posisjon når du er helt sikker på at det ikke er irriterende din tilstand. Opplæring i yoga i en gruppe klasse eller på din egen tre eller fire ganger i uken kan lindre symptomene.

Utover yoga, kan spesialiserte sit-ups brukes til å styrke din kjernemuskulatur og spenne ryggen mot fremtiden skader. For å utføre spondylolisthesis sit-ups, ligge på bakken med føttene og leggene hviler på en stol gjennom hele bevegelsen. Dette vil bidra til å ta belastningen ut av ryggen din. I å utføre bevegelsen, vil du ønsker å unngå å heve overkroppen mer enn 30 grader opp fra bakken. Bare sitte inntil hodet og skulderbladene har forlatt gulvet. Dette vil gi en god balanse mellom effektiv trening av mage og unngå overdreven krumning av ryggraden.

spondylolisthesis Strekker

Stretching er også viktig for å løse opp spenninger av ryggen din. Utfør en tilbake fleksjon strekning ved å ligge på bakken og curl til en ball ved samtidig å trekke knærne til brystet og forsøker å strekke hodet mot knærne. Hold denne avrundet posisjonen i 10 sekunder, og slipp. Gjenta for totalt åtte til 10 repetisjoner.

Som hamstrings kan bli altfor stramt når plaget med spondylolistese, må du strekke dem på en jevnlig basis. Sitt på bakken med det ene beinet helt ut foran deg og den andre gjemt i slik at bunnen av foten på off benet hviler mot låret ditt frem beinet. Lene seg frem sakte i livet til du føler en moderat strekk i hamstring. Hold her i 15 sekunder. Gjenta tre til seks ganger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com