Mat for ammende å unngå for å forhindre Gas

September 19
Mat for ammende å unngå for å forhindre Gas

Som en ammende mor, kan du bekymre deg om alle de tingene som du putter inn i munnen din. Alt du spiser, fra mat og medisiner til alkohol, til slutt kommer inn i blodet og ender opp i melken. Noen matvarer sannsynlig bidra til gass i babyer. Nyfødte er spesielt utsatt for gass på grunn av deres umodne immunforsvar. Det finnes ingen spesifikk liste over matvarer som bør unngås mens du ammer fordi de forårsake gass. Problem forårsaker matvarer er individuelle for hver baby, så det kan være en prøve-og-feile-prosess.

muligens Problematisk

Mat for ammende å unngå for å forhindre Gas

Når en baby opplever gass og mageforstyrrelser fra en matvare som hennes mor har spist, er det ofte på grunn av matintoleranse. Meieriprodukter føre til problemer for noen babyer fordi et protein kalt kasein i melk kan være vanskelig for barn å fordøye. Amming konsulent Jan Barger med Babycenter bemerker at andre matvarer som kan forårsake mage forstyrrelser inkluderer egg, fisk, peanøtter og mais. Noen ganger, kan matvarer som kylling, sitrus, biff og sjokolade også produsere gass i din baby.

Myte

Mat for ammende å unngå for å forhindre Gas

Du har kanskje hørt at du bør unngå matvarer som kål, bønner og brokkoli. Selv om disse matvarene kan føre til at du har gass, er det svært lite sannsynlig at de vil føre til babyen de samme woes. Disse matvarer føre til at du gass på grunn av en reaksjon inne i fordøyelseskanalen. Denne reaksjonen ikke oversette inn i melketilførselen. Det er viktig å merke seg at dette ikke er tilfelle for alle mindre barn, men vanligvis gassy matvarer ikke føre til at gass i babyer.

Behandling

Mat for ammende å unngå for å forhindre Gas

Hvis du oppdager at barnet ditt har et problem med gass og er veldig ubehagelig som et resultat, holde en matdagbok. Lag et notat når babyen blir gassy. Etter noen dager med å gjøre dette, kan du begynne å se et mønster. Når du kan identifisere matvarer som forårsaker ubehag for barnet ditt, kan du eliminere dem fra kosten. Fjern en mat fra kostholdet ditt på et tidspunkt i minst to uker. Hvis barnet blir bedre i løpet av denne tiden, det sannsynlig var mat forårsaker gass.

betraktninger

Mat for ammende å unngå for å forhindre Gas

Hvis barnet ditt ser ut til å ha mye gass, og du kan ikke fastslå årsaken, snakk med jordmor, lege eller amming konsulent. Hun kan være i stand til å komme med forslag og løsninger for å hjelpe barnet ditt begynner å føle seg bedre. Over-the-counter medisiner som simethicone kan bidra til å avlaste gass smerter, men det viktigste er å løse problemet. Hvis en mat i kostholdet ditt er irriterende for babyen din, eliminerer mat ofte vil eliminere eller sterkt forbedre problemet.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com