Hvordan eliminere Roach Allergener

July 8

Hvordan eliminere Roach Allergener


Kakerlakk spytt og avføring utløse allergi og astma symptomer hos mange mennesker. Død Kakerlakker har også utløse symptomer som de visner. Forebygging av en kakerlakk infestation eller, hvis det finnes allerede, ridding hjemmet ditt av kakerlakker, er den mest effektive måten å håndtere dette problemet. I noen tilfeller må du ringe en pest kontroll selskapet, men å holde hjemmet rent og eliminere de faktorene som oppmuntrer kakerlakker til å hjemsøke ditt hjem er viktige faktorer for å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Rengjør mat, skitne retter og stående vann. Kakerlakker trives på mat, råtnet eller frisk. Oppbevar maten i lukkede beholdere. Bruk en liten søppelbøtta med en tettsittende lokk, og tømme den daglig. Ikke la kjæledyr mat ut over natten, og rydde opp smuler og andre messes gjort i løpet av matlaging. Tørk opp alt søl og ikke la vannet stå i vasken. Reparer utette rør umiddelbart.

2 Inspiser alle poser og esker før bringe dem inn i hjemmet. Kakerlakker ofte komme inn i hjemmene skjult i papirbeholdere, hvor de beiter.

3 Finn og tette alle sprekker i vegger, dører og vinduer med caulk. Kakerlakker ofte inn i huset gjennom små sprekker. Bruk weather å tette dører som fører til utsiden. Caulk eller isolere rundt rør og ledninger som fører til utsiden og forsegle området rundt avløp.

4 Bruk pulverisert plantevernmiddel rundt, bak og under skap og hvitevarer. Pass på at barn og kjæledyr ikke tilgang til disse områdene, som de fleste plantevernmidler er giftige for dem. Påfør pulver lett så Kakerlakker ikke vil unngå det. Du kan også søke plantevernmidler til et stykke agn som pasta eller gel, som kakerlakker mate.

5 Rengjør huset ditt ofte og grundig for å finne og bli kvitt døde kakerlakker. Bruk en klut som kan kastes, eller en støvsuger med en engangspose, til helt kvitt ditt hjem av mort støv. Hvis mulig, bruk en vann vakuum eller en med et filter for å unngå å fylle luften med mort støv. Hvis du har astma eller lider av en allergisk reaksjon, bruk støvmaske ved rengjøring.

6 Ring en skadedyrbekjempelse selskap hvis du ikke klarer å styre en kakerlakk problemet selv. Skadedyrkontroll eksperter har bred kunnskap om strategier for å eliminere kakerlakker og kan ha tilgang til plantevernmidler som ikke er tilgjengelige i butikkene. Skadedyrkontroll fagfolk kan ofte bli kvitt ditt hjem av en kakerlakk infestation, men du fortsatt trenger å være årvåken om rengjøring hjemme for å hindre en annen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com