Hvordan bli en morgenfugl

July 11

Hvordan bli en morgenfugl


Noen mennesker er nattugler og er i stand til å arrangere sine liv rundt denne egenskapen. For resten av oss, en ny jobb med en tidligere starttiden med barn som er opp på sprekk i morgen gjør det nødvendig å lære å stå opp tidlig. Du kan aldri virkelig elsker morgen, men tipsene nedenfor kan bidra til å gjøre overgangen enklere.

Bruksanvisning

1 Velg en tid for å stå opp og komme opp på samme tid hver dag, selv i helgene. Prøv å stå opp 15 til 30 minutter tidligere hver uke til du møte dine mål. Tving deg selv til å komme ut av sengen. Flytt vekkerklokken slik at det er vanskelig å treffe snooze-knappen.

2 Få nok søvn. Prøv å gå til sengs rundt samme tid hver kveld. I begynnelsen må du kanskje gå til sengs tidligere for å fange opp på søvn. Prøv å ikke ta naps med mindre du virkelig oppbrukt.

3 Ordne tidsplanen slik at du er i stand til å gå til sengs så snart du blir lei. Hvis du er i vane å rense huset ditt, fange opp på jobb eller gjøre andre oppgaver sent på kvelden, finne tid til å få dem gjort tidligere. Prøv å holde seg borte fra distraksjoner som sen kveld på TV eller web surfing.

4 Sett realistiske mål og aktiviteter for dagen og stoppe når du når dem. Hvis du har en hard tid å stenge ned på slutten av dagen og er alltid stapper i en mer aktivitet, tvinge deg selv til å komme ut av denne vanen.

5 Plan morsomme ting å gjøre i morgen, slik at du har noe å se frem til. Lytt til musikk, ta en lang dusj, har en sunn frokost eller drikke en god kopp kaffe. Gå utenfor eller sitte ved siden av et vindu for å nyte rikelig med morgensolen og prøve å bevege seg rundt og få litt mosjon.

6 endre holdning. Slutt å tenke at du ikke er en morgenfugl. Innse at du kan bli en, og fortsetter å fortelle deg selv at du vil.

7 forplikte seg til å endre tidsplanen. Sørg for at det er noe du virkelig ønsker å gjøre. Hvis du ikke kan synes å bli motivert etter noen uker, tenke på om det er virkelig nødvendig å gjøre endringen i det hele tatt. Kanskje du kan endre livet ditt til å passe din søvn tidsplan, snarere enn omvendt.

Hint

  • Hvis du alltid føler deg sliten selv når du får nok søvn, bør du oppsøke lege.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com