Hvordan bli kvitt Body Mites

January 26

Kropps midd, ofte referert til som skabb, er noen av de styggeste skadedyr rundt. De graver seg under huden din, legge egg og reprodusere raskt. De få huden til å bli ekstremt kløende og irritert. Skabb er veldig smittsomt og formidles gjennom kontakt med en infisert person eller med infisert sengetøy og klær. Unn kroppen midd så snart som mulig for å stoppe dem fra å spre seg.

Bruksanvisning

1 Gå til en lege så snart som mulig for å diskutere behandlingsalternativer. Legen kan forskrive en aktuell krem, oral antibiotika, eller begge deler.

2 Påfør kremen på hele kroppen, inkludert de områdene i mellom tærne og bretten mellom rumpeballene. Vask hendene etter påføring av krem ​​til kroppen din, bruk deretter kremen til hendene.

3 Hold aktuell krem på kroppen din for den foreskrevne mengde tid, så ta et varmt bad og skrubb kroppen din grundig. Ta på rene, friske klær etter hvert bad.

4 Rengjør og desinfiser alt tepper, møbeltrekk og klær i ditt hjem. Støvsug hele hjem og kast posen utenfor. Vask alle klær og sengetøy på det varmeste vannet innstillingen mulig.

5 Plasser ikke-vaskbare elementer i store plastposer og la dem utenfor eller i en garasje for et par uker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com