Hvordan identifisere soppinfeksjoner

April 5

Sykdommer i huden eller andre organer som forårsakes ved manipulering og spres av sopporganismer. Lær å identifisere de ulike typene og hva som forårsaker soppinfeksjoner.

Bruksanvisning

1 sykdommer i huden eller andre organer som forårsakes ved manipulering og spres av sopporganismer. Infeksjoner variere fra mild og ubemerket til alvorlig og noen ganger dødelig. Soppinfeksjoner kalles også mykoser. Sopp kan også føre til astma og allergi lidelser

2 årsaker. Noen sopp er harmløst tilstede hele tiden i områder av kroppen så som munnen, huden, tarmen, og vagina, men hindres i å formere seg gjennom konkurranse fra bakterier. Andre sopp behandles som bærer immunsystemet og dets forsvar mot infeksjon. Soppinfeksjoner er mer vanlig og alvorlig hos personer som tar langsiktige antibiotika som ødelegger bakterier, og i de som tar legemidler som brukes til å undertrykke immunsystemet. Disse infeksjonene oftere involverer mennesker med en immunsvikt lidelse. Soppinfeksjoner er beskrevet som opportunistisk fordi de dra nytte av offerets senket forsvar. Noen soppinfeksjoner er også mer vanlig hos personer med diabetes mellitus. En varm og fuktig atmosfære oppmuntrer til utvikling av sopp hudinfeksjoner.

3 typer. Soppinfeksjon kan grovt deles inn i tre kategorier. Den første kategorien er "overfladiske" infeksjoner som, de som påvirker hud, hår, negler, kjønnsorganer, og innsiden av munnen. Den andre kategorien er "subcutaneous" for infeksjoner under huden. Den tredje kategori er «dyp» infeksjoner som påvirker indre organer, slik som lunger, lever, ben, lymfeknuter, hjerne, hjerte eller urinveiene. Noen overflatiske infeksjoner er thush, ringorm og fotsopp. Disse er mest vanlig. Trost infeksjoner er forårsaket av gjær og vanligvis påvirker kjønnsorganer eller innsiden av munnen. Ringorm påvirker områder av kroppen. Subkutane infeksjoner er sjeldne. Den vanligste kalles "sporotrichosis", og kan være forårsaket av forurensning av en skramme. De fleste andre betingelser for denne type forekommer hovedsakelig i tropiske land. Dype infeksjoner sjeldne, men kan være en alvorlig trussel mot mennesker som har en immunsvikt lidelse eller tar immundempende medikamenter. I USA, dype soppinfeksjoner inkludere "aspergillose", "histoplasmose", "kryptokokkose" og "blastomycosis", alle forårsaket av forskjellige sopp. Soppsporer inn i kroppen ved inhalering inn i lungene. Noen gjær infeksjoner kan også spre seg fra sine vanlige nettsider for å infisere spiserøret, urinveiene og i en rekke andre interne nettsider.

4 Enkle parasittiske livsformer, inkludert former, meldugg, gjær, sopp, sopp. Det er mer enn 100.000 ulike sopparter over hele verden. Av disse er de fleste er enten ufarlig eller positivt gunstig for menneskers helse. Se legen din å positivt identifisere soppinfeksjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com