Slik feilsøker en Vicks Comfort Flex termometer

April 14

Den Vicks Comfort Flex Digital termometer gir raske, 30-sekunders temperaturmålinger med nøyaktighet. Den består av en lettlest LCD-skjerm, som du kan bytte fra Fahrenheit til Celsius opplesninger, automatisk avslåing for å forlenge batterilevetiden og en oppbevaringsboks og probe for å verne termometer. Det er vanntett slik at du enkelt kan vaske den, og gir et lydsignal når den er ferdig med å lese din temperatur. Bruke Vicks Comfort Flex termometeret er enkelt, men det er et par ting du bør gjøre for å sikre den mest nøyaktige resultatet og for å holde termometeret knirkefritt.

Bruksanvisning

1 Slå på enheten og observere skjermen. Hvis du ikke hører et pip eller skjermen blinker ikke rødt, gult og deretter grønt, sjekk batteriene. Vanligvis vil en liten Vicks ikonet blinker når batteriene er døde.

2 Slå av enheten over, og bak skjermen er batterihuset. Ved hjelp av en mynt i sporet på baksiden, vri mot klokken for å åpne og fjerne gamle batterier. Skift ut med nye batterier og smekk dekselet på igjen. Snu med mynten med klokken for å stramme igjen. Termometeret skal nå fungere.

3 Bestem en normal temperatur basert på hvor du ta temperaturen. Når termometeret brukes muntlig, er en normal temperatur lesing mellom 97 og 100 grader Fahrenheit. En rektal temperatur er vanligvis en grad høyere enn det ville være oralt, og temperaturene tas under armen er en lavere grad.

4 Spill inn temperaturen på to separate ganger på en dag når du føler deg godt hvis du er usikker på hva din normaltemperatur bør være. Gjennomsnittet av summen av de to temperaturene er normal temperatur.

5 Unngå å spise, drikke væske, dusjing, trening eller røyke i minst 15 minutter før du tar din temperatur slik at Vicks Comfort Flex termometer kan gi deg den mest nøyaktige resultatet.

6 Ved utsatt temperaturen hvis du får en skjerm som leser "L" eller "Lo". Dette betyr at Vicks Comfort Flex er enten i klar-modus, noe som indikerer det har ikke lest en temperatur ennå, eller leser en lavere temperatur enn 90 grader Fahrenheit.

7 Kontroller at du plasserer termometeret riktig i posisjon. Under armen temperaturer bør tas med termometer sonde enden berøre huden under armen og som er plassert rett opp og ned. Senk armen til siden av kroppen din. Hvis du leser temperatur under tungen, sørg for at sonden er godt under og tungen er senket og munnen lukket.

8 Vent til enheten å pipe før du fjerner. Hvis den ikke piper, er det ikke ferdig med å lese temperaturen enda.

9 Returner Vicks Comfort Flex termometer hvis du har prøvd alle disse trinnene, og det fortsatt ikke fungerer som den skal. Enheten har en livstidsgaranti så lenge enheten er riktig brukt og problemet er ikke relatert til misbruk eller batterifeil. Vicks vil reparere eller erstatte enheten med en ny.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com