Hvordan bruke Søt Olje for ørevoks fjerning

January 5

Du er ment å ha en viss mengde voks i ørene. Dette er for å beskytte ørene fra et overskudd av fuktighet som kan føre til infeksjoner. Ørevoks normalt vandrer mot utsiden av øret, tar med seg smuss og støv i ørene. Noen ganger er det en opphoping av voks i ørekanalen. Dette kan føre til øreverk, hodepine, selv hørselsproblemer. Søt olje kan brukes for smertefri ørevoks fjerning.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Søt Olje for ørevoks fjerning

1. Varm flaske med søt olje i en kopp varmt vann. Varmen fra den søte olje vil berolige innsiden av øregangen. Søt olje kan kjøpes på apoteket.

2 Bøy hodet og la fire eller fem dråper falle inn i øregangen. Dette vil løsne voks i ørene. Hold hodet på skrå til du kjenner at oljen skli ned på innsiden av øret.

3 Plasser en bomullsdott i øret. Pass på at du ikke trykker den inn i øret ditt. Den bomullsdott vil holde oljen lekker ut av øret.

4 Vent et par timer for voksen til å bli løsnet fra innsiden av ørene. Det er mulig at det vil ta mer enn ett program av den søte olje for å få ørevoks skikkelig løsnet.

5 Fyll pære med varmt vann og forsiktig presse inn i øret. Det varme vannet skylle gjennom kanalen bør ferdig slippe voks, noe som åpner for en enkel avkjøring fra øret. Pass på at hodet er over vasken slik at når vannet kommer ut av det, vil gå i vasken, ikke på gulvet. Tørk øret av med et håndkle.

Hint

  • Søt olje er ikke den eneste olje som kan brukes til å fjerne ørevoks. Tea tree olje, mineralolje, kan også brukes olivenolje og babyolje. Det er en fremgangsmåte som kalles øre candling som kan brukes til å fjerne ørevoks bygge opp. Det innebærer å stikke en kjegle i øret og belysning det opp som et stearinlys. Varmen er ment å fungere som et vakuum og trekke voks ut av ørene. Dette kan gjøres av fagfolk, men Food and Drug Administration anbefaler ikke praksisen på grunn av muligheten for alvorlige brannskader i hodet.
  • Stikk aldri Q-tips, pins bobby ot binders inn i ørekanalen. De kan skyve voks opp mot trommehinnen, ytterligere komprimering det. Gå til en lege hvis trinnene ovenfor ikke fungerer. Legen kan ha å suge voksen ut.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com