Spørsmål du bør spørre legen din på den fysiske avtale

March 26

Spørsmål du bør spørre legen din på den fysiske avtale


Ett sted hvor du ikke bør bekymre deg om å stille for mange spørsmål eller å være for nysgjerrige er i legens kontor. Under en undersøkelse av legen din, bør du være så nysgjerrige som du kan være om noen og alle helsemessige bekymringer. Vær nysgjerrig på hva legen gjør. Alt dette vil hjelpe deg å få en bedre forståelse av din egen kropp og gi legen din best sjanse for å bli i stand til å diagnostisere og behandle eventuelle helseproblemer.

Spør Under eksamen / test

Spør legen din for å forklare hva hun gjør under eksamen. Dette vil gi deg en bedre forståelse av kroppen din og gjør at du vet hva slags ting legen prøver å legge merke til. Hvis legen sender for noen tester som må gjøres på fysiske prøver eller skanninger av kroppen din, sørg for å spørre legen din for å forklare nøyaktig hvorfor det skjer. Hva fikk henne til å sende for testen? Hva gjør hun håper å finne eller ikke finner? Hvor lang tid tar det å få resultater tilbake? Hva vil testen føles som? Er det noen sikkerhetsproblemer?

Referanse tidligere utgaver

Hvis du har lidd av sykdom i det siste som hjertesykdom eller virusinfeksjoner, spør legen din om det er noen tegn til tilbakefall eller forverring av tidligere eller eksisterende forhold. Hvis legen din forteller deg om eventuelle endringer i din tilstand som kan tilskrives disse sykdommene, må du forstå så mye som mulig om situasjonen. Spør hvordan disse nye spørsmålene kom om og hva du kan gjøre for å minske sjansen for dem repeterte i fremtiden.

Diskutere aktuelle Funn

Pass på at du forstår alt som legen har oppdaget under avtalen. Dette vil hjelpe deg å få en dypere forståelse av den nåværende tilstanden av kroppen din og lar deg diskutere eventuelle nye problemer eller bekymringer med din familie og venner. Pass på å også spørre om eventuelle test eller eksamensresultater, selv om legen sier alt ser bra ut. Dette vil fortelle deg hva kroppen din status quo ser ut og føles som og gir deg mulighet til å diskutere eventuelle endringer mer effektivt under fremtidige avtaler. Du bør også fullt diskutere eventuelle nye medisiner med legen din. Spør etter anbefalt dosering og instruksjoner om hvordan å ta stoffet. Sørg for å spørre om eventuelle bivirkninger, slik at du helt vet hva du kan forvente.

nye Bekymringer

Sørg for å spørre legen din om eventuelle problemer du har med din helse. Du kan aldri være for sikker eller for opptatt med din egen personlige velvære. Hvis du har opplevd noen uvanlige smerter i noen del av kroppen din, spør legen din om det. Spør om noen kortpustethet eller problemer med å utføre noen normale kroppsfunksjoner. Du vil føle deg bedre om noe som du håper er ubetydelig er adressert av legen din og funnet å faktisk være det. Motsatt vil dette tillate legen din for mer effektivt å diagnostisere eventuelle vilkår så tidlig som mulig og starte behandling. Fortell legen din om noe utenom det vanlige.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com