Er Pasta et godt kosthold mat?

October 9
Er Pasta et godt kosthold mat?

Folk har vært å spise pasta i hundrevis av år, og ikke alle av dem er overvektige. En sikker måte å sabotere enhver diett er å spise mer enn du forbrenner. Pasta er ansett som et korn, og bør inkluderes i kostholdet ditt når det passer. Ifølge United States Department of Agriculture, bør den gjennomsnittlige voksne forbruker 5-8 oz. av korn daglig. Et par ting bør vurderes når du velger pasta som en del av kostholdet ditt.

aktivitets~~POS=TRUNC

De fleste dieters som trener ofte trenger mer korn i kostholdet enn andre mennesker. Karbohydratene i pasta og andre korn fylles kroppens energilagre og holder blodsukkeret å dyppe for lavt. Sag aldri for mange karbohydrater fra kosten din når du trener tungt, da dette fører til muskelsvakhet og tretthet. The National Styrke og Conditioning Association anbefaler at 45 til 55 prosent av det daglige kaloriene kommer fra karbohydrater.

protein innhold

Mest pasta er laget av hvetemel og forsterket med protein og fiber, noe som gjør det til et utmerket valg av komplekse karbohydrater. Den ekstra fiber og protein i pasta holder kroppen din fra absorberende det for fort og forårsaker en insulin pigg. Den ekstra protein hjelper deg å opprettholde muskelmasse, noe som er viktig for vekttap. Velg pasta med minst 6 til 7 gram per porsjon.

deler

Pasta passer inn i de fleste dietter hvis spist i riktig mengde. Hvis du prøver å gå ned i vekt, se på karbohydratinntak. Spis proteiner først og følger med små porsjoner av karbohydrater sammen med sunt fett. Dette holder blodsukkeret lavt og hjelper protein finne sin vei til musklene dine mer effektivt. Spiser for mye pasta, som alle andre mat, øker insulin og fremmer fettlagring. Hvis du er på en vekt-få diett, opp pasta inntaket litt, men alltid sørge for å spise protein og sunt fett med det. Hold deg til små porsjoner og spise dem oftere i løpet av dagen. Dette holder stoffskiftet høyt og fett opphopning lav.

Tilgang

De fleste mennesker ikke spiser pasta av seg selv. Unngå hermetisert sauser og dressinger som disse inneholder mye natrium, noe som fører til vann oppbevaring. Vannretensjon fremmer vektøkning og gjør at du føler deg oppblåst. Prøv matlaging pasta med olivenolje og friske tomater. Unngå å legge bordsalt når det er mulig å holde natrium inntaket lavt. Hold deg unna kremete sauser fordi de fleste har store mengder mettet fett som ikke er sunt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com