Innendørs Barn & # 039; Party Games

May 18
Innendørs Barn & # 039; Party Games

Planlegger du en fest for barnet ditt kan tjene som en hektisk oppgave for alle foreldre. Du definitivt vil at hendelsen skal være en minneverdig for ikke bare barnet, men hans parti gjester, også. En av de største utfordringene ved å ha et innendørs arrangement skal holde alle underholdt for hele varigheten av partiet i begrenset plass. Engasjere barn i morsomme spill som kan tillate dem å være nesten like aktiv som de kan være ute.

Treasure Quests

Har unge partiet gjester innlate seg på en skattejakt. Skattejakter er ideelle spill for barn å spille når de står fast inne i huset, ifølge Kidshealth. Betrakt et tema gatefeier jakten. La barna finne elementer basert på partiets tema. Kanskje barnet ditt har en undersjøisk tema fest. Skjule plast fisk rundt et innendørs fest område. Barna kan holde fisken som premier å ta med hjem. Alternativt har en candy jakten. Siden små godteri kan utgjøre en kvelningsfare for små barn, bare ha denne jakten for eldre barn. Skjule godteri i partiet området for gjestene å samle.

Sound of Music Games

Få din unge partiet gjester involvert i musikalske spill. Et barne versjon av "navn som Tune" kan oppmuntre musikalske engasjement for barn, ifølge musikkterapeut Kimberly Sena-Moore i en artikkel for "Psychology Today." Spill flere utdrag av populære barnesanger eller barnas TV-show tema sanger. Den første gjestene å gjette sangens tittel og musikalsk artist vinner en liten premie. For et annet spill, planlegger barne musikalsk innslag i stuen, foreslår Sena-Moore. Gi hver gjest et leketøy instrument og kostyme og la ham utføre sin egen sang foran de andre.

All-Star Sports

Du kan fortsatt inkludere idrettsaktiviteter i partiet agenda for innendørs parter. Utendørs spill kan bli endret for innendørs hvis du bruker mykt utstyr og et stort åpent område. Barn kan få litt mosjon ved å delta i en innendørs basketballturnering ved hjelp av over-the-dørs hoops og mykt skum basketballer, foreslår Kidshealth. La hvert barn har tre bytter på å skyte en ball i rammen. Del ut små premier til alle barn som får en ball i rammen. I tillegg engasjere gjestene i et innendørs baseballkamp. Barna kan bat en ballong frem og tilbake til hverandre uten at det berører gulvet.

Cooking Konkurranser

Har unge gjester samles på kjøkkenet for å lage sin egen selskapsmeny. Gjen et populært matlagingsprogram og la barna teste ut sine kulinariske ekspertise. Hold en "Verdens beste Pizza Chef" -konkurransen. Legg ut flere ingredienser og pålegg for miniatyr pizza. Etter hver gjest er ferdig å gjøre henne pizza, bake pizza i ovnen. Utpeke en person som skal være dommer for å velge den beste pizza. Gi den vinnende barnet hennes egen kid-størrelse kokk lue. Du kan også holde en cupcake dekorere konkurranse for å se hvem som kan få mest mulig deilig cupcake.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com