Kan sitronsaft Løs opp en nyrestein?

August 28
Kan sitronsaft Løs opp en nyrestein?

Passerer en nyre stein kan være en smertefull opplevelse. Og nyrestein ofte går igjen. Ifølge Roger L. Sur, MD, direktør for University of California San Diego Omfattende Kidney Stone Center, hvis du har hatt en nyre stein, er det 50 prosent sjanse for at du vil utvikle en annen innen fem til ti år. Selv om det er ulike strategier for å hindre gjentakelse, lurer du kanskje på hva du skal gjøre når du faktisk har en stein. Sitronsaft er en alternativ terapi; konsultere helsepersonell før du bruker den.

Nyrestein

Nyrestein oppstår når mineraler og andre stoffer i urinen kombineres for å danne en fast masse. Den vanligste typen nyrestein er kalsium-baserte, kalsium kombinerer med oksalat eller fosfat. Andre typer nyrestein inkluderer urinsyre, struvitt og cystein. Noen steiner vil passere av seg selv, men andre kan kreve medisinsk behandling som lithotripsi - knuse steiner ved hjelp av sjokkbølger - eller kirurgisk fjerning. Ingen av de konvensjonelle behandlinger oppløses steiner.

Sitronsyre

Citrat eller sitronsyre er vanlig i sitrusfrukter, og sitroner er en utmerket kilde, ifølge en studie publisert i mars 2008 "Journal of Endourology." Forskerne sammenlignet sitroner, lime, grapefrukt og appelsin juice for å bestemme den beste kilden til sitronsyre . Sitronsyre bidrar til å forebygge nyrestein ved å øke surheten i urin. En av de konvensjonelle medisinske behandlinger for nyrestein er kaliumsitrat, en form av sitronsyre i kombinasjon med kalium.

Lemon Juice som terapi

Dr. Edward Group, en naturopathic lege og grunnlegger av Global Healing Center, Inc., har en favoritt nyrestein rette. Ved første tegn på smerte, drikke to oz. av organisk olivenolje blandet med 2 oz. av organisk sitronsaft. Følg med 12 unser renset vann og vente i 30 minutter. Klem saften av 1/2 sitron i 12 oz. renset vann, tilsett 1 ss. av organisk rå eple cider eddik og drikke. Gjenta sitronsaft, vann og eple cider eddik oppskrift hver time inntil symptomene bedres. Som med oppstart av eventuelle nye behandlinger, konsultere legen din først.

Hensyn og advarsler

Det finnes ingen vitenskapelige bevis for å støtte ideen om at sitronsaft faktisk bidrar til å løse opp en stein. Dr. Konsernet har ikke oppgi hvor hans behandling som fungerer og gir ingen data for å støtte sine anbefalinger. Hvis du har nyrestein symptomer - tilbake, mage eller lyskesmerter, kvalme og oppkast, frysninger eller feber - kontakt helsepersonell.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com