Hva er Bukkehornkløver pulver?

December 27

Bukkehornkløver, vitenskapelig kjent som trigonella foenum-graecum, er en årlig urt fra bønne familien som vokser opp til 20 inches i høyden. Den produserer lys gule blomster og springer ut en duft som vedvarer på hendene etter berøring. Frøene er pulverisert og brukt som et krydder. Bukkehornkløver pulver er også brukt i naturopathic rettsmidler. Bukkehornkløver er i dag dyrkes hovedsakelig i Frankrike, Tyrkia, Nord-Afrika, India og Kina.

medisinsk bruk

Den tyske statlige komiteen for evaluering av urte kosttilskudd, Commission E, har godkjent Bukkehornkløver pulver i behandlingen av appetitt tap og hudbetennelse. Tradisjonell kinesisk medisin bruker bukkehornkløver i ulike former for å behandle impotens, brokk og magesmerter, og bukkehornkløver er til stede i gamle ayurvediske behandlinger for feber, spiseforstyrrelser, hoste, bronkitt og kolitt. Bukkehornkløver blir også fremmet som et gunstig supplement for ammende kvinner, men i henhold til Physicians 'Desk Reference for Herbal Medicines, tredje utgave, 2004, er det ingen vitenskapelige bevis for å støtte en amming fremmende effekt. En annen som ikke støttes bruk av Bukkehornkløver er for brystkreft ekstrautstyr.

handlinger

Bukkehornkløver pulver fungerer som en emulsjon når det påføres eksternt, som anbefaler det for bruk ved behandling av hudsykdommer som sår, byller og eksem, samt for kosmetiske anvendelser. Innvortes, den har en hypoglykemisk virkning, redusere eller forsinke absorpsjon av glukose, selv om den eksakte virkningsmekanisme er ukjent. Lipidsenkende effekt er også observert.

Tilgjengelighet

Bukkehornkløver pulver er tilgjengelig på krydder stativer i dagligvarebutikker og på forskjellige urte kapslinger i helsekostbutikker. Bukkehornkløver kan også bli funnet på markedet i hele frø form, i te og som en flytende ekstrakt.

Kontra

Selv om forbruket har vist seg å være generelt trygt, er bukkehornkløver ikke anbefalt for gravide. På grunn av den historiske bruken av anlegget for å fremkalle fødsel, er det en oppfatning at det kan stimulere sammentrekninger i livmoren, selv om dette ikke mulig effekt er blitt demonstrert av vitenskapelig forskning. En annen bivirkning som krever vurdering er mulig hudirritasjon etter eksterne applikasjoner.

Culinary bruk

Bukkehornkløver pulver er en viktig ingrediens i matretter i Østen, spesielt indiske og pakistanske retter. Det er lagt inn mange linser og grønnsaker karri retter for sin kraftige aromatisk smak. Bukkehornkløver frø kan også spiret til bruk i salater, og plantens blader er også spist i rå form. Bukkehornkløver frø er blandet inn i mel for en spesiell type brød, og i enkelte deler av verden de er brukt til å lage en kaffeerstatning som er høyt verdsatt.

Historie

En av de eldste kjente medisinske urter, bukkehornkløver ble dyrket av de gamle assyrerne ca 3000 år siden. I Hellas og Roma ble det brukt i munnen friskere, og egypterne brukte bukkehornkløver i balsameringsprosessen og for røkelse. Anleggets artsnavnet ", foenum-graecum," betyr "gresk høy", fra det faktum at bukkehornkløver ble brukt til å gi duften til høy av dårlig kvalitet. Slekten navn "trigonella" refererer til trifoliate aspekt av plantens blader.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com