Kan du fortsatt har eggløsning Hvis egglederne er tette?

April 19

Kan du fortsatt har eggløsning Hvis egglederne er tette?


Du kan eggløsning hvis egglederne er blokkert. Fordi eggstokkene ikke er koblet til egglederne, er et fungerende eggstokk fortsatt fri til å utføre sin vanlige, en gang i måneden plikt til å slippe et egg for befruktning.

Catch and Carry

Enden av egglederen som ligger nærmest den eggstokk er litt bredere enn den ende som er forbundet til livmoren. Den inneholder også anslått muskelvev som gjør det mulig å fange egget etter eggstokk utgivelser. Når egget er i røret, små hår langs innsiden av røret hjelp drive egget til livmoren.

blokkert Sti

Rørene kan bli innsnevret eller blokkert på noe punkt langs deres lag 4-tommers lengde, ifølge Clear Passage terapi. Så kan egget gjør det inni egglederen, men innsnevring vil enten hindre sædcellene fra å nå egget eller hindre egget i å gjøre sin vei til livmoren.

årsaker

Egglederne kan bli blokkert av flere grunner. Bekken inflammatorisk sykdom er en vanlig årsak. Seksuelt overførbare sykdommer som klamydia eller gonoré kan skape betennelse og arrvev i rørene. En tidligere ektopisk eller tubal graviditet kan skade røret der det skjedde.

Diagnose

For å diagnostisere en blokkert rør, legen din kan utføre en hysterosalpingogram, en prosedyre som fargestoff injiseres inn i livmor og eggledere. Gjennom X-ray imaging, vil legen kunne fortelle plasseringen av blokkeringen basert på hvor fargestoffet stopper strømmer. Laparoskopisk kirurgi vil gjøre det mulig legen din for å finne noen tubal skade ved å sette inn et lite kamera i magen.

Behandling

Kirurgi er noen ganger brukt til å tømme en blokk eller fjerne arrvev. Men sier Merck Manual at prosedyren sjelden fører til en kvinne å være i stand til å bli gravid naturlig. In vitro fertilisering er ofte nødvendig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com