Parafinvoks behandling for Carpal Tunnel

July 27

Parafinvoks behandling for Carpal Tunnel


Carpal tunnel syndrom kan medføre smerte, prikking, svakhet, og / eller nummenhet i håndleddet og eventuelt ned til fingrene og opp underarmen til albuen. Det er forårsaket av kompresjon av median nerve, som forbinder underarmen og hånden, og plasseringen av hendene og håndleddene når du jobber er den hyppigste medvirkende faktor. Den vanligste behandlingen er en kombinasjon av hvile, et håndledd spenne, anti-inflammatoriske og smertestillende. Noen pasienter finner ytterligere lettelse med kontrast bad, en type som er en parafin bad.

Kontrast Baths Bruk av vann

Fordi det er et behov for å redusere betennelsen og øke blodsirkulasjonen ved gjenoppretting fra carpal tunnel syndrom, mange mennesker, inkludert fysioterapeuter, anbefaler kontrast bad. Den generelle protokollen er å dyppe de berørte håndledd i varmt vann i 2 til 3 minutter, deretter i isvann i 1 minutt. Kontrast bad er vanligvis utføres 2 eller 3 ganger per dag. Det varme vannet bidrar til å øke blodsirkulasjonen til hastighet helbredelse, og kaldt vann bidrar til å redusere betennelse.

parafin Baths

Parafin bad, opprinnelig brukt i spas for å mykne hender, kan også gi noen lettelse fra carpal tunnel syndrom. Du kan kjøpe rimelige enheter som automatisk vil holde voks ved riktig temperatur, eller du kan bruke en crock pot og en candy termometer, noe som gjør at voksen blir aldri varmere enn 125 & # xB0; Fahrenheit (51 & # xB0, Celsius) for å unngå brannskader. I denne type kontrast bad, tar voks for lang tid til å fjerne for å gjøre en tilstrekkelig kaldt bad etterpå, men det gir en lengre og mer enhetlig oppvarming av hender og håndledd for å fremme mer sirkulasjon og raskere tilheling.

Prosedyre

Pass på at det ikke er noen åpne sår på hender og håndledd, og ta av alle smykker. Du kan også være lurt å fukte hendene før du dyppe dem i varm voks. I korthet dyppe hendene og håndleddene i smeltet parafin 2 til 8 ganger for å utvikle et lag med voks. Vær forsiktig så du ikke berører sidene av badekaret, og holde hendene relativt stille når dypping eller sprekker i voks kan føre til ubehagelige hot spots. For å hindre en rot fra dryppende voks og holde på varmen lenger, vikle hånden din (e) i plast eller håndklær. Vent minst 10 minutter før peeling av herdet voks. De fleste kan trygt bruke parafin bad to ganger om dagen mens deres carpal tunnel symptomene vedvarer.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com