Virkningene av Charcoal Svelging på kroppen

June 17

Virkningene av Charcoal Svelging på kroppen


Så tidlig som i det 18. århundre, ble kull rapportert som en behandling for forgiftninger og overdoser. Nesten 100 år senere, viste en vitenskapsmann uten syk effekter etter svelging stryknin og kull foran den franske Academy of Medicine. Selvfølgelig kan en hvilken som helst medikament bivirkninger, og de kan påvirke en pasient på en annen måte enn en annen.

Historie og bruk

Produksjonsmetoder for aktivt kull - som er nesten rent karbon - ble utviklet i begynnelsen av det 20. århundre, og materialet er nå nevnt som den viktigste behandlingen for forgiftning. Aktivt kull korn er dobbelt så potent som tabletter og har tusenvis av spaltelignende områder for å absorbere giftstoffer i mage-tarmkanalen. Trekull gir en stabil binding miljø for giftstoffer og kan hindre dem fra ytterligere nedbrytning i kroppen.

gastrointestinal System

I testing sitert av Drugs.com, mellom 13 og 30 prosent av pasienter som har tatt kull opplevd kvalme og oppkast. Tarmobstruksjon og mage-tarm perforasjon ble også rapportert. En studie av 275 pasienter 18 år eller yngre funnet at mer enn 20 prosent opplevde oppkast i løpet av 120 minutter etter inntak.

Luftveiene

Bivirkninger av kull på luftveiene har tatt bronkiolitis obliterans, en inflammatorisk lungesykdom av de små luftveiene, eller bronkiolene; og empyem, en samling av puss i rommet mellom lungen og innsiden av brystveggen. Begge ble rapportert i perioden etter oppkast kull aspirasjon. Utilsiktet administrering av aktivt kull i lungene har forårsaket Adult Respiratory Distress Syndrome.

Legemiddelinteraksjoner og bivirkninger

Melk, iskrem eller sorbet kan redusere absorpsjonen kraft av trekull, ifølge Jackson-Siegelbaum Gastroenterology. Fordøyelseskanalen spesialister også anbefale mot å ta trekull nær tidspunktet pasienten har inntatt paracetamol, p-piller eller barbiturater. Også, ikke administrere kull med sirup av Ipecac, som kull vil inaktivere Ipecac. Milde bivirkninger, slik som urolig mage, kan forebygges ved å ta trekull med mat. Andre bivirkninger kan være forstoppelse, diaré og svart avføring. Hvis enda mindre bivirkninger fortsetter, bør du oppsøke lege.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com