Hvordan bruke Detox for å skylle leveren

July 25

Hvordan bruke Detox for å skylle leveren


Leveren er det organ som har ansvar for filtrering av blod og konvertering av glykogen butikker til glukose, som så blir brukt til å produsere energi. Det er den største metabolsk organ i kroppen og utfører en rekke funksjoner. Alkohol kan irritere leveren og forårsake hepatitt eller leverbetennelse. Overskytende alkohol omdannes til fett i stedet for glukose. Over tid kan fatty buildup oppstå. Som kroppens blod filter, leveren lagrer også giftstoffer som er trukket ut av blodet. Til slutt, oppbygging av disse giftstoffene fører til nedsatt leverfunksjonen.
Heldigvis har leveren regenererende egenskaper. Når alkohol og andre giftstoffer, som for eksempel koffein, er eliminert, vil leveren umiddelbart begynne å gro. En grundig detox renser ikke bare giftstoffer fra kroppen, men bidrar til å kick-starte helbredelsesprosessen. En grunnleggende leveren detox bør inneholde følgende: eliminering av alkohol og andre skadelige giftstoffer fra kostholdet; en periode med faste eller rensing (se nedenfor); og et kurs av urter for å hjelpe rense og gi næring til leveren og andre fordøyelsesorganer.
Prøven detox diett som presenteres her er vil hjelpe deg å begynne rensing og helbredelse leveren. For kroniske leverproblemer eller høyere nivåer av toksisitet, ville en lengre detox plan være i orden.

Bruksanvisning

Preparat

1 Kjøp ovenfor suppe ingredienser, nok for seks dager igjen av kjøttkraft. Du trenger ca 12 tomater, seks paprika, tre hoder av kål, seks løk, en til to hvitløk pærer og to bunter av persille og / eller koriander.

2 Kjøp urter i enkelt kapsler, eller bruke en urte leveren detox formel av ditt valg. Ressursene nedenfor inkluderer distributører som tilbyr detox formler.

3 Dagen før du starter en rask, spise lys, og ikke snack etter middagen. Ta en kopp sitron te eller varm sitron vann like før du går til sengs.

Seksdagers Fast

4 Dag 1: Ved stigende, drikke en kopp varmt sitron vann. Sitte og massere magen i et minutt eller to før du bruker på badet. Sitron hjelper stimulere leveren og renser overflødig slim fra fordøyelsessystemet.
Forberede en hjemmelaget grønnsaksbuljong ved å tilberede to terninger tomater, en terninger grønn paprika, et halvt hode av kål, en liten terninger løk, to fedd knust hvitløk, terninger persille og / eller koriander og en halv teskje kajennepepper i to liter vann i 30 minutter. Sil og reserve væske å nippe i løpet av dagen.
Nipp sitron vann hele dagen. Før du går til sengs, ta en eller to doser av leveren detox formelen ovenfor, eller følg instruksjonene på formelen for ditt valg. Tar ekstra fiber vil også bidra med eliminering.

5 Days 2-4: Samme som dag 1. Som med alle rens, to eller tre dager til en rask, kan du oppleve hodepine, ledd- eller muskelsmerter, humørsvingninger og enda acne som giftstoffer blir utgitt. Prøv white willow bark for smerte, eller suge i et varmt badekar med Epsom salter. Tar lange turer, trene yoga strekninger og gjøre dype pusteøvelser er også nyttig.

Ved den tredje eller fjerde dag, vil du merke din sult naturlig avta. Men fortsetter å nippe til suppen og drikk rikelig med sitron vann.

6 Som giftstoffer er utgitt, kan huden bryte ut med kviser. Dusje eller bade minst en gang daglig med en naturlig såpe. Prøv tørr børsting huden først å eksfoliere og stimulere lymfesystemet.

7 Dag 5: Samme som dag 1. Appetitt kan betydelig redusere denne tiden. Suppen er ikke like nødvendig på dette punktet, men prøv å ha en varm kopp to eller tre ganger i døgnet. Fortsett å drikke rikelig med sitron vann.

8 Dag 6: Samme som dag 1. Mot slutten av noen rask eller rens, når de fleste av de tunge giftstoffer blir sluppet, begynner dypere rensing. Med dette kommer ofte "emosjonell" rensing. Du kan oppleve humørsvingninger, tristhet eller gjenopplevelser av tidligere erfaringer. Ta det med ro i dag og prøve å gå for flere turer. Også øve fem til ti minutter av dyp pusting tre ganger denne dagen.

Avslutte Fast

9 Dag 7: Begynn på nytt med en kopp varmt sitronvann på stigende. Utfør abdominal massasje som vanlig. Til frokost, har en stuet grønt eple krydret med ingefær, kanel og nellik. Til lunsj, har en frisk hage salat med vinaigrette dressing; ingen ost, kjøtt, egg eller krutonger. Til middag har en kopp dampet brun ris og bønner med dampede grønnsaker. Ta en ny dose av leveren rensing formel før sengetid.

10 Dag 8 og utover: gjenoppta normale (forhåpentligvis sunnere) diett, men fortsette å ta leveren rensing urter før de er borte.

11 Fortsett praktisering av begynnelsen hver dag med et glass varmt sitron vann for så lenge du vil. Det er en skånsom måte å rense på en daglig basis.

Hint

  • Du bør inkludere noen urter med leveren detox program. Melk tistel, løvetann, burdock, gul dock og rødkløver er alle velkjente blodrensemidler og å rense leveren. I tillegg chickweed, alfalfa, persille og lakris er svært nærende. Noen urte formel bør inneholde en god katalysator slik som cayenne eller ingefær. Sjekk med din lokale helsekost butikk eller ernæring senter for tilberedte urte formler for leveren avrusning. Dr. Haas foreslår også å ta sitron vann med et par teskjeer olivenolje og en kvart teskje av Cayenne pepper for å avgifte leveren. For langsiktig avrusning, har fordøyelsesenzymer med hvert måltid.
  • Som med noen endring i kosthold eller livsstil, må du rådføre deg med lege før du begynner denne eller noen plan. Fasting er kontraindisert for hyperglycemics, diabetikere og kvinner som er gravide.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com