Hva du skal spise for å stoppe Tynning Hair

June 10

Hva du skal spise for å stoppe Tynning Hair


Tynt hår kan være en genetisk disposisjon eller et symptom på en ernæringsmessig underskudd. Hudlege Michael Reed fra NYU Medical Center i New York sier: "De samme mat som er bra for kroppen din og din helse er bra for håret ditt." Start med et sunt kosthold og legge til vitamin- og mineralrike matvarer og kosttilskudd som kan forsinke hårtap.

Spis et sunt kosthold

Det samme diett som holder kroppen sunn fremmer sunt hår. En diett som er sentrert på frisk frukt og grønnsaker, fisk, moderate mengder rødt kjøtt og hele korn er gunstig for både håret og kroppen din. Reduser mengden fett i kosten og unngå høy-karbohydrat matvarer. Spise et sunt kosthold kan ikke redusere hårtap, men det vil holde hodebunnen sunn og kan hjelpe deg å holde det du har.

Foods

Håret drar nytte av et sunt kosthold. Konsentrer deg om mat som er høy i protein og som er rik på silika, sink og jern. Brokkoli og ølgjær er jern-rik og kan til og med reversere noen hårtap.

Mat rik på vitamin C øke opptaket av jern. Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Avokadoer, frø og nøtter er høy i vitamin E. Hvis du har blitt diagnostisert med en skjoldbrusk problem, spise matvarer med vitamin A og jod som gulrøtter, peanøtter og hirse.

Anemi kan føre til hårtap, så spise mat som er rik på jern som orgel kjøtt og grønne bladgrønnsaker.

Omega 3 fettsyrer spiller en rolle i sunt hår, ifølge Samantha Heller, en ernæringsfysiolog ved NYU Medical Center. Omega 3 fettsyrer finnes i kaldtvannsfisk, linfrø og valnøtter.

Bønnespirer, skreller poteter og agurker, og rød og grønn paprika alle inneholder silika.

urter

Saw Palmetto har vært vist i noen kliniske forsøk for å behandle hårtap. Hvis du er en kvinne, ta kontakt med legen din før du begynner å ta så Palmetto kosttilskudd fordi de kan samhandle med kvinnelige hormoner.

Grønn te kan være gunstig for kvinner fordi det reduserer testosteronnivå. Det er ingen kontraindikasjoner for grønn te, og det er gunstig fordi det har antioksidantegenskaper.

Tradisjonell folk rettsmidler inkludere lakris, eple cider eddik, ingefær og salvie te når det påføres direkte på hodebunnen. Å spise tang daglig antas å forhindre håravfall.

kosttilskudd

Sunn hårvekst er fremmet av vitamin B12. Vitaminet er til stede i kjøtt, egg og fjærkre. Ta med andre B-vitaminer hvis du trenger å ta kosttilskudd. Biotin er viktig for hår helse. Håravfall spesialister anbefaler 3 mg biotin daglig for hårtap pasienter.

Sink kosttilskudd kan også bidra til å stoppe tynt hår. Ikke ta mer enn 80 mg sink daglig, fordi det kan føre til kobber-mangel, og en kobber-mangel kan faktisk føre til hårtap.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com