Social Development i Småbarn

August 7

Småbarn er de barna som har begynt å gå, og er 1 til 2 år. Småbarn utvikle mange nye sosiale ferdigheter i løpet av denne tiden. De blir også mer bevisst eller varierende følelser. Småbarn blir ofte frustrert fordi de ønsker å gjøre alt av seg selv, men de er ikke helt fysisk klar til å være uavhengig fra sine omsorgspersoner.

Desire for Independence

Småbarn vil uavhengig. De kan nekte å bli lei av en omsorgsperson fordi de ønsker å brødfø seg selv. De kan også prøve å komme bort fra omsorgspersoner, slik at de kan gjøre noen uavhengige undersøkelser av verden rundt dem.

spille

Under pjokk fasen av sosial utvikling, barnet har primært ensom eller parallell lek. Småbarn nyter å spille i nærheten av andre barn, men vet ikke helt hvordan de skal samhandle med hverandre ennå. Småbarn har ofte problemer med å dele. Også småbarn begynne å begynne å late under spilletider.

Angst

Småbarn opplever ofte angst rundt ukjente personer eller andre småbarn. De kan også begynne å ha angst for situasjoner de mener er ubehagelig, som å dra på legekontoret. Småbarn kan danne et vedlegg til en viss type objekt som brukes for trøst disse bekymringer, for eksempel et teppe eller utstoppede dyr.

Raserianfall

I denne fasen av sosial utvikling, kan småbarn vise et økt antall raserianfall. Raserianfall vanligvis oppstår fra frustrasjon om å være ute av stand til å gjøre hva de ønsker å gjøre eller fra deres manglende evne til å kommunisere ønsker og behov verbalt.

Bevissthet om andres følelser

Småbarn kan begynne å gjenkjenne følelsene til andre rundt dem. De kan forsøke å trøste en trist eller gråtende barn, for eksempel.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com