Nondairy Creamer høy i kolesterol

February 12
Nondairy Creamer høy i kolesterol

En 8-oz. kopp kaffe inneholder rundt bare to kalorier og ikke fett. Men ifølge MayoClinic.com, det er en måte å gjøre din morgen java usunn - ved heaping på fløte og sukker. Nondairy Creamer inneholder fett, et næringsstoff som du ønsker å begrense hvis du prøver å holde kolesterolet i sjakk eller bare hvis du ser på din vekt. Før du kle opp din kaffe, lese ernæring etikettene nøye for å se hvor mye mettet fett din Creamer inneholder - og holde et øye med servering størrelse, også.

Kolesterol og matdepartementet

Kolesterol i seg selv er ikke nødvendigvis usunt, sier American Heart Association, eller AHA. Kroppen din produserer 75 prosent av kolesterolet - resten du får fra maten du spiser. For mye low-density lipoprotein eller "dårlig" kolesterol i blodet er assosiert med en økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Hvis du holder et øye med kolesterolnivået, minimere inntaket av fett og kosten kolesterol er viktig. Kosttilskudd kolesterol kommer fra animalske matvarer, som melk, smør, kjøtt og egg. Nondairy Creamer, en nondairy produkt, inneholder ingen kosttilskudd kolesterol; imidlertid inneholder det fett. AHA viser at for mye mettet fett i kosten - sammen med transfett og kosttilskudd kolesterol - kan øke kolesterolnivået.

Non-Meieri Creamer Basics

En spiseskje av kjente merker væske nondairy Creamer utgjør en servering. Ifølge US Food and Drug Administration, bør servering størrelse på ernæring fakta etiketten være ditt utgangspunkt. En servering av vanlig, unflavored non-meieri Creamer har 20 kalorier, hvorav 10 kommer fra fett. En servering av flytende Creamer har 1 g mettet fett. Nondairy Creamer er ikke en god kilde til kostfiber eller andre viktige næringsstoffer, som vitamin A og C, kalsium og jern.

Flavored nondairy Creamers

Flavored nondairy creamers er høyere i både kalorier og fett, noe som gjør dem den minst ønskelige valget når du hodet til kaffebaren. En spiseskje med fransk vanilje, hasselnøtt eller amaretto flavored væske har 35 kalorier, 15 av disse kommer fra fett. Flavored creamers har 1,5 g mettet og trans fett per servering. Fettfri ekvivalenter av disse flavored creamers kutte kalorier ned til 25 per servering.

sunnere alternativer

En spiseskje av lav-fett nondairy Creamer har færre kalorier enn vanlig eller flavored varianter, og halvparten av fettet av det som finnes i vanlige ikke-meieri flytende creamers. En spiseskje har 10 kalorier, fem av som kommer fra fett. Denne porsjon har 0,5 g. fett, som alle er mettet. Fettfri, unflavored tilsvarende, på den annen side, har 10 kalorier per porsjon, men ikke fett i det hele tatt, noe som gjør det sunneste valget hvis du er bekymret for kolesterol eller holde vekten i sjakk.

Fett og kolesterol Begrensninger

Den beste måten å finne ut om nondairy creamers bidra til kolesterolet er å ta en titt på det store bildet: mengden av fett AHA antyder som en øvre grense. Begrense total fett til mindre enn 25 til 35 prosent av det daglige kalorier, og begrense mettet fett til mindre enn 7 prosent av kaloriinntaket. En fysisk inaktiv voksen kvinne som spiser en 2000-kalori diett bør få mindre enn 16 g mettet fett, sier AHA. Tre kopper kaffe med dobbel servering størrelse av flavored, nondairy Creamer det kan lett gi mer enn halvparten av daglig inntak for fett - samt mer enn 100 ekstra kalorier.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com