Alternative Cures for alvorlig depresjon

September 17

Alvorlig depresjon, også kjent som alvorlig depresjon, er en vanlig, men likevel alvorlig medisinsk tilstand som rammer opp til 15 millioner amerikanske voksne årlig. Alvorlig depresjon avviker fra normal spekter av følelser som tristhet og angst fordi det har en tendens til å vare fra uker til måneder, og kan forårsake alvorlig skade og forstyrre en persons daglige liv aktiviteter. Tradisjonelle behandlinger for depresjon består vanligvis av antidepressive medisiner og terapi. Men det finnes andre hjem behandlinger, mange som involverer urtemedisin, som kan bidra til å forhindre eller redusere alvorlige depresjonssymptomer.

Samme

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan SAM-e bidra til å lindre depresjon raskere enn reseptbelagte medisiner. SAM-e har også vært knyttet til å hjelpe med slitasjegikt, leverproblemer og fibromyalgi. SAM-e er et kjemisk stoff som finnes naturlig i kroppen, og virker ved å heve dopamin og serotonin. Både dopamin og serotonin har direkte koblinger til stemninger. The University of Maryland Medical Center foreslår å ta 1600 mg av SAM-e, uttales "Sammy", en gang om dagen.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er flerumettede fettsyrer, som, ifølge Mayo Clinic, kan bidra til å lindre alvorlige depresjon symptomer. Fiskeolje er spesielt gunstig når det tatt med andre reseptbelagte medisiner, som fiskeolje fungerer bedre for depresjon enn å ta antidepressiva alene. Sjømat som skalldyr, laks, tunfisk og makrell inneholder store mengder omega-3 fettsyrer, som gjør linfrø, soyabønner og valnøtter. The University of Maryland Medical Center foreslår å ta 3-9 g av fiskeolje per dag for å hjelpe alvorlig depresjon.

ginkgo biloba

Per University of Maryland Medical Center, har studier vist at ginkgo biloba bidrar til å forbedre depresjon symptomer. Ginkgo biloba øker serotonin i hjernen, og dermed fremme en følelse av velvære. Det øker også cerebral sirkulasjon, noe som bidrar til hukommelse og i sin tur bidrar til å redusere depresjon. Ginkgo biloba er mest fordelaktig for depresjon i standardisert ekstrakt form, og University of Maryland Medical Center foreslår å ta 40 til 80 mg tre ganger per dag.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com