Hvordan å behandle en tann abscess

November 23

Hvordan å behandle en tann abscess


En tann abscess kan skje med hvem som helst. Situasjonen kan bli svært smertefullt og skremmende, som hevelse i ansiktet ofte oppstår som et resultat av en abscess. Det er sterkt anbefalt at alle som lider med en abscess foreta en umiddelbar avtale med en tannlege, som ytterligere komplikasjoner - for eksempel spredning av en infeksjon -. Kan skyldes en ubehandlet abscess \ nFortunately, er det flere trygge, midlertidige behandlinger som du kan prøve hjemme. Disse metodene vil ikke løse problemet, men de vil gi deg noen lettelse til du kan gå til tannlegen.

Bruksanvisning

bekjempe infeksjoner

1 Ta en hvitløk kapsel tre ganger per dag til å bekjempe infeksjoner naturlig, som hvitløk er en naturlig antibiotika.

2 Ta en 1000 mg kapsel av vitamin C tre ganger per dag for å øke immunsystem til å bekjempe infeksjoner.

3 Lag en pasta bestående av halv natron og en halv salt. Dypp en våt bomullsdott inn i pastaen og legg den på innsiden av munnen din (mellom tann og kinn). Hold den i munnen - på samme sted - i 45 minutter. Dette vil trekke smitte ut av munnen din.

4 Dryss en tørr tepose med salt. Plasser tepose innsiden av munnen ved den infiserte tannen. La tepose innsiden av munnen din for en til to timer. Det vil være smertefullt, men det vil bidra til å trekke ut infeksjon.

Finn Relief

5 Gni fedd pulver på og rundt tannen abscess å gi midlertidig lindring.

6. Påfør en bomullsdott eller gasbind fuktet med Anbesol eller Orajel direkte til tannen som forårsaker smerte.

7 Ta Ibuprofen for smerte, etter behov.

8 Påfør en ispose til ansiktet for å redusere hevelse i ansiktet.

Hint

  • Bruk en natron og peroxide-baserte tannkrem og pusser tennene med en myk tannbørste.
  • En ubehandlet tann abscess kan bli en svært alvorlig medisinsk sak. Dersom infeksjonen spre - en person cab bli veldig syk eller krever sykehusinnleggelse. Søke råd og bistand fra en tannlege umiddelbart, bør du ha en tann abscess.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com