Hvordan å gjøre en Gluten Challenge

December 27

Hvordan å gjøre en Gluten Challenge


Du hoppet pistolen og sluttet å spise gluten før du hadde tester for å bevise eller motbevise en cøliaki diagnose. Nå vitenskapelig legen vil at du skal gå tilbake til å spise mat som du har utestengt fra livet ditt.

Selv om du vil sannsynligvis drepe for en baguette som ikke vil rive dine guts i to, er du redd for å gå tilbake til usunn sted som førte deg til å forlate gluten i første omgang. Hva å gjøre? Det hele avhenger av deg. Men hvis du bestemmer deg for å gjøre utfordringen, skal jeg hjelpe deg gjennom; Jeg går gjennom min egen, men etter 7 år for å være på en veldig streng glutenfri diett.

Bruksanvisning

1 Først av alt må du bestemme om å få et endelig svar på dine helsespørsmål (cøliaki spesielt) er nok til for å tåle den fysiske og mentale ubehag.

Hvis du ikke bryr deg om det inntrufne og kostnadene for glutenfri mat, kanskje du ikke ønsker å gjøre en utfordring.

For meg, grell feildiagnostisering av mine barn og mine feilaktig å sette dem på en glutenfri diett uten grunn for de første årene av sitt liv var katalysator nok. Så når vår fantastiske lege, den legendariske Dr. Fasano, foreslo jeg får gentest og starte gluten utfordring, jeg gjerne fulgt.

Hvis min første GI lege, og jeg kunne ha vært så galt om familien vår risiko, så kanskje vi var galt om meg også. Å være den eneste ene spise glutenfri er upraktisk, men gjennomførbart. Men hvis jeg ikke måtte spise glutenfri, deretter en verden av muligheter åpner opp for familien vår.

Så er det tid for deg å vite, egentlig vet for sikkert? Hvis svaret er ja, ta et dypt pust og gjør deg klar til å angre uansett hva triks du brukte til å lage klebrig mat mindre ønskelig.

2 Løsne de mentale triks du har brukt til å holde deg fra å falle byttedyr til smak, lukt, billigere pris og praktiske gluten. Dette er ikke så lett som det høres ut.

For meg, som betydde slette mentalt bilde av rottegift jeg koblet til alt gluten og minner meg selv at mange mennesker spiser vanlig brød hver dag, og ikke bli syk!

3 Finn en kilde til gluten som du kan spise daglig uten over-indulging.

Du kommer til å trenge tilsvarende 1 stykke brød daglig de blodprøver for å nøyaktig skildre kroppens reaksjon mot gluten. Men husk, kroppen din trenger tid til å tilpasse seg gluten igjen om du er cøliaki eller ikke. Så jeg foreslår strømpe noe verdslig, ikke hva du ønsker mest.

For meg betyr det ingen baguetter. Det unnvikende ferskt brød er så vanskelig å kopiere når du spiser glutenfri at jeg er sikker på at jeg kunne ikke kontrollere meg selv.

4 Nyt gyldighetsperioden. Du har valgt din vei, for bedre eller verre. Nyt hver bit.

Bruk denne tiden til å nyte. Gå ut å spise. Ha "en for veien", men får ikke koblet til mat eller livsstil. Du kan fortsatt ha for å gå tilbake til din tidligere måte å spise hvis dine mistanker om gluten mat bevise riktig.

Lykke til i din søken etter svar.

Hint

  • Tenk å få en gentest gjøres fra en av de ledende cøliaki forskere i landet.
  • Cøliaki kan forveksles med hvete allergi eller andre typer gluten intoleranse ikke forbundet med en genetisk sykdom. Ta kontakt med en spesialist og utdanne deg selv.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com