Hva er tegn og symptomer på depresjon?

March 7

Hva er tegn og symptomer på depresjon?


Depresjon er en psykisk lidelse som ofte blir oversett eller ignorert. Men ignorerer tegn og symptomer på depresjon kan føre til alvorlige problemer fysisk, psykisk og sosialt. Depresjon er en treatable lidelse så lenge skiltene er anerkjent og behandling er søkt.

Tap av interesse

En av de første tegn på depresjon er et tap av interesse for ting du en gang elsket å gjøre. Dette kan inkludere tap av interesse i en morsom aktivitet eller hobby eller til og med familiemedlemmer og relasjoner.

håpløshet

Depresjon er ofte preget av følelser av håpløshet og hjelpeløshet som varer i mer enn 6 måneder. Kronisk håpløshet kan ha en effekt på alle aspekter av livet ditt, fra din tillit til din evne til å holde og beholde en jobb.

Appetite Endre

Depresjon kan også føre til en forandring av matlysten. Dette kan være en forandring mot å spise mer eller nesten ikke spise i det hele tatt. Dramatiske vekt endringer uten forklaring, enten de er tap eller gevinst, kan være et tegn på depresjon.

Sleep endringer

En endring i sove atferd kan også være et tegn på depresjon. Dette kan føre til er enten ikke er i stand til å sove og opplever søvnløshet, eller i gjennomsnitt får for mye søvn hver natt, men fortsatt trøtt når du våkner.

Tap av energi

Dem som opplever depresjon har ofte en markert tap av energi og en følelse av tretthet. Depresjon presser ofte stoffskiftet og kan føre til at du føler deg sløv og trøtt hele dagen.

Selvhat

Følelser av selv-hat eller selvmordstanker er både alvorlige bivirkninger av depresjon. Hvis du føler en av disse, se en lege eller mental helse spesialist så snart som mulig. Disse to tegn på depresjon forårsake mest utsatt for fare for deg selv eller andre rundt deg.

Konsentrasjon

En manglende evne til å konsentrere seg, selv for korte mengder tid, kan være et tegn på depresjon. Dette skyldes vanligvis dine tanker vandrende av andre steder, eller angst eller bekymring er å holde deg fra å fokusere på oppgaven.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com