Hvordan å lære mer om graviditet trimester

June 28

Graviditet er delt inn i tre trimester. Den første trimester er fra unnfangelse til slutten av 13 svangerskapsuke, er den andre trimester 14 uker til syv måneder (28 uker) og tredje trimester er fra sju måneder til termin. Full sikt anses 40 uker, men noen svangerskap kan gå til 42 uker. Mange ressurser kan bli funnet på nettet, i bøker og gjennom å snakke med din OB / GY.

Bruksanvisning

1 Søk online spesielt for "mer informasjon om graviditet trimester." Eksempler nettsider for å gjennomgå er www.health.yahoo.com/pregnancy, www.medicinenet.com/pregnancy og www.health.howstuffworks.com/pregnancy.

2 Bli med graviditet fora eller oppslagstavler. En Internett-søk etter "graviditet fora" eller "graviditet kommunikasjonstjenester" får du opp en liste over steder der du kan snakke med kvinner som er nå gravid eller de som har vært på et tidspunkt, og kan tilby sine råd. Gode ​​nettsider for å delta er www.justmommies.com, www.baby-gaga.com og www.babyandbump.com.

3 Snakk med din OB / GYN eller sykepleier. Leger, spesielt fødselsleger - som spesialiserer seg i svangerskapet - kan tilby sin kunnskap og erfaring, og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Råd fra medisinske fagfolk kan være spesielt nyttig hvis dette er din første graviditet.

4 Gjør forskning på ditt lokale bibliotek eller besøke en bokhandel for å kjøpe bøker om graviditet trimester. Bøker er nyttige ressurser ikke bare under graviditet, men etterpå også. Eksempler er Knack Graviditet Guide: en illustrert håndbok for hvert trimester av Brenda Lane, Ilana T. Kirsch og Carline Jean, 2009; og Trimester: En sunn graviditet Guide av Thomas J. Garite 1997.

Hint

  • Noen ganger den informasjonen du finner på nettet om graviditet kan være skremmende; snakke med legen din om noen informasjon som bekymrer deg. Pass på at artiklene du finner på nettet er fra anerkjente ressurser; Hvis du er usikker på noe informasjon, spør legen din.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com