Hvordan bli en Candy Striper

July 22

Hvordan bli en Candy Striper


Hvis du er en tenåringsjente og tenker på en karriere i helsevesenet, kan det være lurt å bli et sykehus frivillig eller godteri striper på et lokalt sykehus. Å bli en candy striper er ikke bare givende, men en flott erfaring - hvis du har et ønske om å hjelpe folk, og ikke besvime ved synet av blod.

Bruksanvisning

En Bestem din timeplan. Sørg for at frivillig på et sykehus ikke forstyrrer din skole, arbeid eller andre forpliktelser. Bestem deg for hvor mye av fritiden din du ønsker å gi til å være en candy striper.

2 Har et sterkt ønske om å hjelpe folk og jobbe i helsevesenet feltet. Å være en candy striper innebærer å bistå sykepleiere og utsette deg selv for sykdommer og skader.

3 Besøk et sykehus og snakke med godteri stripers for å få en idé om hva ulike oppgaver innebære.

4 Snakk med personer som har ansvaret for frivillige programmer på ditt lokale sykehus. Hvis du er under 18 år, kan en forelder trenger å følge deg. Diskuter ledige stillinger, og hvis det er åpninger, registrere deg.

5 Delta på et par timer med instruksjon, hvis sykehuset krever det. Dette bidrar til å forberede deg til å bli en candy striper. Sjansene er, men på grunn av ansvar grunner, dine plikter kan være begrenset.

6 Bestem hvilket område du ønsker å jobbe frivillig i. Det er flere avdelinger på sykehuset der du kan være en candy striper som i akuttmottaket eller post-operasjon, eller skrive områder som kundeservice eller informasjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com