FDA: Swab Rengjøring Protocol

January 16

FDA: Swab Rengjøring Protocol


Det amerikanske Food and Drug Administration gir sanitær regelverk for tidlig deteksjon av giftige bakterier. Bomullspinner brukes til å samle inn prøver fra ulike steder i mat produserende fasiliteter for å bli testet i mattrygghet laboratorier for forurensninger, som Ecoli og Salmonella.

Betydning

Fullstendig sanitær krever periodisk testing for å forebygge skadelige bakterier. Dette er nødvendig for å identifisere og deretter rense et forurenset område for å beskytte publikum. Områder på infeksjon kan være hvilket som helst sted som kommer i kontakt med biologisk materiale.

Krav

Steriliserte kompresser som bare har kontakt med et bestemt område, og blir deretter isolert skal brukes. Kits for testing er gitt av laboratoriet som skal teste prøvene.

Sterilisering et forurenset område

Sterilisering et matproduksjon område som har blitt påvist å inneholde forurensninger krever en spray som inneholder 70 prosent etanol. Sprayen skal brukes på området og deretter grundig tørkes med en ren klut. Det anbefales å avhende rengjøringskluten så det er ingen sjanse for å spre bakterier. Pass på å vaske hendene med antibakteriell såpe.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com