Sunn Vekttap Kalkulator

March 6
Sunn Vekttap Kalkulator

Vekttap kalkulatorer kan gi deg nyttig, om enn ikke alltid helt nøyaktig, informasjon om din generelle helse. Å miste vekt kan sees på som et enkelt tall spill - inntar færre kalorier enn du forbrenner hver dag. Centers for Disease Control and Prevention sier at for å brenne ett pund av kroppsvekt, må du redusere kaloriinntaket eller brenne 3500 kalorier. Det er viktig å nærme vekttap målet på sunn måte ved å ikke sette urealistiske mål som fremmer en usunn rate av vekttap.

Faktaene

Å miste vekt for fort kan være usunn, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. CDC anbefaler å miste vekt med en maksimal hastighet på én til to pounds per uke. Du kan oppnå dette målet ved å spise sunt og trene regelmessig. CDC anbefaler også å begrense sukkerinntaket, fordi de er bare tomme kalorier, eller kalorier som har liten eller ingen ernæringsmessig verdi, som kan føre til vektøkning.

Funksjon

Online vekttap kalkulatorer er utformet for å gi deg flere ting av informasjon. Mens de er ikke 100 prosent nøyaktig, kan de gi deg en bred titt på hvor du står i forhold til andre mennesker når det gjelder kroppsvekt, kroppsmasse og daglige kalori behov. De fleste online helse kalkulatorer fungerer ved å ta hensyn til alder, kjønn, kroppsvekt, høyde og daglig fysisk aktivitet for å finne dine vekttap behov.

typer

Det finnes flere typer elektroniske vekttap kalkulatorer. En omfattende valg er SuperTracker, tidligere kjent som mypyramid, som tilbyr mat og diett planer og kalkulatorer, som estimerer dine daglige kalori behov, og viser deg hvilke matvarer for å spise for å møte disse behovene. En annen effektiv vekttap kalkulator kan bli funnet på CaloriesCount.com, og dette valget er en diett vurdering kalkulator som forteller deg hvor mange kalorier du skal spise for å gå ned i vekt eller opprettholde din nåværende vekt. Det gir deg også BMI informasjon samt din ideelle sunn vekt rekkevidde. Sjekk ut American Council on Exercise er kalkulatorer også. ACE bærer en rekke kalkulatorer som inneholder "daglige kaloribehov Estimate Calculator" blant andre.

BMI vs. BMR

Body mass index, eller BMI, kalkulatorer er annerledes enn basal metabolic rate, eller BMR, kalkulatorer. BMI kalkulatorer brukes av helsepersonell for å få et relativt nøyaktig estimat av kroppen fett nivåer med en score på 20 til 25 blir vurdert innenfor normalområdet. BMR kalkulatorer brukes til å beregne kroppens energiforbruk, eller antall kalorier kroppen din forbrenner hvis du skulle ligge i sengen hele dagen, ifølge BMI-Calculator.net. Bruke Harris Benedict Equation, kan du ta din BMR score og avgjøre ditt daglige kaloribehov basert på din daglige fysiske aktivitet.

Advarsel

Online vekttap kalkulatorer er ikke de mest nøyaktige middel for å bestemme din generelle helse, selv om de kan gi deg et grovt bilde av hvor du står. For å få et mer nøyaktig resultat, kan legen anbefale en kroppsfett måling prosedyren med mer nøyaktige instrumenter eller kroppen fett vann test for å få mye mer nøyaktige resultater. Ikke basere en diett program eller vekttap diett på et vekttap kalkulator alene; konsultere legen din for å være sikker på at det er et sunt valg for deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com