Ketokonazol Cures for Ringorm i kroppen

July 13

Hvis du har en kløende, ringformet utslett på huden din, kan du ha ringorm av kroppen, også kjent som tinea corporis. Ringorm er ikke en faktisk orm, men en enkel soppinfeksjon som er lett å behandle med reseptbelagte medisiner. En legemidler som brukes i ringorm behandling er ketokonazol, som du kan ta topically eller muntlig.

Aktuelt Ketokonazol

Hvis du har en ringorm infeksjon i huden som ikke klare seg på egen hånd eller svare på over-the-counter behandlinger, kan legen forskrive en sterk aktuell medisin som heter ketokonazol. Ifølge Mayo Clinic, er dette anti-sopp legemiddel som brukes for alle former for ringorm, samt gjær infeksjoner og seboreisk eksem, og er en av mange aktuelle ringorm medisiner som legen din kan foreskrive for å behandle en infeksjon. Den er tilgjengelig i en rekke former, slik som gel, sjampo eller krem. Legen din vil hjelpe deg å velge hvilken type du skal bruke, avhengig av infeksjonen plassering på kroppen din.

Som de fleste medisiner, bør du bruke alle de foreskrevne ketokonazol henhold til legens instruksjoner, selv om huden din begynner å føle seg bedre. Medisinen er vanligvis brukes daglig til de berørte huden og omkringliggende områder, selv om riktig dosering kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand. Mulige bivirkninger omfatter hud irritasjon og kløe, svimmelhet og tørre øyne.

oral Ketokonazol

Dersom aktuell form av medisiner ikke tilstrekkelig behandle ringorm infeksjon, kan legen forskrive oral ketokonazol. Denne behandlingen er også brukt av de som ikke klarer å ta griseofulvin, en vanlig brukt type oral anti-fungal medisiner. I motsetning til aktuell ketokonazol, er oralt vanligvis foreskrevet for mer alvorlige soppinfeksjoner i huden, inkludert blastomycosis og paracoccidioidomycosis. Ifølge Mayo Clinic, er oral ketokonazol bare tilgjengelig i tablettform via en resept fra lege.

Den mest brukte dose av stoffet er ca 200 mg en gang daglig, men dette vil selvsagt variere avhengig av din generelle helse og alvorlighetsgraden av din tilstand. I likhet med aktuell behandling, bruker hele forskrivning av oral ketokonazol, selv om ringorm infeksjon løser i løpet av få dager. Bivirkningene av stoffet er utallige, men sjelden alvorlig, og kan inkludere hodepine, svimmelhet og brystsmerter.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com