Ulempene ved Grapefruit Diet

July 19
Ulempene ved Grapefruit Diet

Den grapefrukt diett er en svært lav kalori diett som ble opprettet med det overordnede mål om å hjelpe sine tilhengere å miste pounds raskt. Selv om du spiser mer enn bare grapefrukt på diett, det er en kjepphest diett, og er ikke nødvendigvis trygt eller egnet for langsiktig vekttap og vekt vedlikehold. Hvis du prøver å gå ned i vekt, må du snakke med legen din om bedre måter å gå om å nå det målet.

Grapefrukt Diet Forklart

En diett som er sentrert rundt grapefrukt og grapefruktjuice, til de grapefrukt dietten hevder fungerer ved å kreve deltakerne til å spise visse kombinasjoner av mat med grapefrukt. For eksempel, vil du ha grapefrukt med bacon og egg til frokost og grapefrukt med kjøtt og salat til lunsj. Andre matvarer du sannsynligvis spiser inkluderer tomatjuice, grønne, røde og gule grønnsaker, vårløk, reddiker, brokkoli, grønne blader, gulrøtter og erter. Du har ikke lov til å spise poteter, hvit løk og selleri. Desserter, sukkerholdige matvarer, stivelsesholdige matvarer og brød er off-limits, så vel. Du får to dager fri plan for hver 12 dager du er på det, ifølge EveryDiet nettstedet.

Grapefrukt er ikke magisk

Vekt-tap deltagerne som spiste fersk grapefrukt mistet flere pounds enn deltakere som tok placebo eller som ikke spiser grapefrukt i en studie publisert i "Journal of Medicinal Food" i 2006. Å spise grapefrukt, derimot, er ikke en magisk vekt -Tap kur. Premisset bak grapefrukt dietten hevder er at frukten inneholder en katalysator som hoppe-starter fettforbrenningen. Mens det er noen mulighet for å legge grapefrukt til en vekt-tap plan, bare spise grapefrukt er ikke sannsynlig å hjelpe deltakerne å nå sine mål.

Oppfordrer dårlige matvaner

Den grapefrukt diett lærer ikke oppmuntre langsiktige matvaner som vil fremme vekttap og sunn vektkontroll. For eksempel, er en av de diett instruksjonene for å spise før du er fylt. Dette er ikke en klok beslutning fordi spise feil mat før du er fylt kan føre til et inntak av for mange kalorier og ubehagelig oppblåsthet. Selv om du spiser kalorifattig mat til poenget med følelsen fylte, og du mister vekt, er det mest sannsynlig vann vekt på at du vil få tilbake så snart du er ferdig med grapefrukt diett.

Ingen Medical Backing

Det er ingen medisinsk eller troverdig forskning studie som tyder på at grapefrukt diett er trygt og effektivt, både på kort sikt og på lang sikt. Dietten er en krasj diett, som de fleste anerkjente leger ikke anbefaler til sine pasienter. Du bør imidlertid snakke med legen din om fordelene ved å legge grapefrukt til en sunn vekt-tap plan.

Andre ulemper

Grapefrukt og grapefruktjuice kan forstyrre visse medisiner, forårsaker dem til å fungere feil. Hvis du tar noen form for medisiner, ikke legg grapefrukt til din vekt-tap plan uten å snakke med legen din først. Mens grapefrukt er rik på vitamin C, de andre matvarene som inngår i dietten er ikke nødvendigvis bra for deg. For eksempel, er deltakerne oppfordret til å spise noen form for kjøtt, herunder bacon, ofte i så stor av en del som de vil. Bacon gir usunne mengder mettet fett, natrium og kolesterol. Det samme gjelder for smør, som er oppmuntret, i noe beløp, på dampede grønnsaker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com