Helsemessige fordeler av Honeybush Tea

January 1
Helsemessige fordeler av Honeybush Tea

Honeybush te er en drikk som stammer fra planter i Cyclopia familie, og regnes for dens mulige innvirkning på helsen. Drikken er søte smaker og har en historie med bruk som folkemedisin, med fersk vitenskapelig bevis som støtter noen av te er påståtte effekter. Regelmessig inntak av te er forbundet med flere langsiktige og kortsiktige helsefordeler, noe som gjør det til et utmerket alternativ te valg.

Forbedrer immunsystemet

Honeybush te er en naturlig kilde til mange antioksidanter, inkludert store fenoliske forbindelser. Fenoliske forbindelser spille en betydelig rolle i å beskytte immunforsvaret mot oksidativt stress, som kan skade celler, ifølge en 2013 gjennomgang publisert i "Næringsstoffer." Fenoliske forbindelser også modulere immunforsvaret, noe som bidrar til kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner. Dette kan være ansvarlig for den tro at Honeybush te er effektive i å lindre forkjølelse, influensa og andre sykdommer.

Beskytter deg mot inflammatoriske sykdommer

Bevis eksisterer også at de fenoliske forbindelser i Honeybush te er i stand til å redusere betennelsen og hindre utvikling av kroniske inflammatoriske sykdommer. Fenoliske forbindelser har en direkte effekt på ned-regulere kroppens betennelsesreaksjon, som demonstrert i betente tarmceller lik dem man ser ved inflammatorisk tarmsykdom, ifølge en desember 2010 studie publisert i "Chemico-biologiske interaksjoner." Dette gjør honeybush te effektivt i å gi kortsiktig inflammatorisk lettelse samt bidra til å forebygge eller lindre inflammatoriske sykdommer som IBD eller Crohns sykdom.

Tilbyr menopausal Relief Med phytoestrogenic Effects

Honeybush te har phytoestrogenic egenskaper, noe som gjør det oppføre seg som østrogen i kroppen, ifølge en studie fra 2006 av forskere ved University of Stellenbosch. Phytoestrogenic aktivitet, kombinert med anekdotiske bevis, tyder på at honeybush te er effektive i å lindre menopausale symptomer hos kvinner. De phytoestrogenic attributter av te kan også være nyttig for å beskytte kroppen mot osteoporose, hjertesykdom og visse hormon-relatert kreft.

Hemmer tumorvekst

Honeybush te kan også ha en effekt på hemming av tumorvekst, rapporterer en juni 2005 studie publisert i "Cancer Letters." I studien ble mus utsatt for behandling fra ekstrakter av grønn te, honeybush te og rooibos te etter å ha blitt gitt en svulst fremme agent. Grønn te viste seg å være den mest effektive, utviser 100 prosent tumorvekst inhibering, men ubehandlet Honeybush ekstrakt var den nest mest effektive, utviser 90 prosent tumorvekst inhibering. Honeybush te også betydelig beskytter mot visse typer mutagenese i leveren, sier en mars 2004 studie publisert i "Mutasjon Forskning / Genetisk toksisitet og miljø mutagenese."


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com