Hva skjer med nyrer hvis du drikker Diet Coke & amp; Ingen vann?

October 3

Når en person drikker Diet Coke i stedet for vann, vil alvorlige medisinske tilstander oppstår. Ikke drikker vann vil ha en negativ effekt primært på nyrene. Diet Coke appellerer til diabetikere og for de som er kosten fordi den har ingen sukker eller kalorier. Diet Coke har ingredienser som fosforsyre, natrium, høy fruktose mais sirup, koffein og aspartam; hvis ikke moderat forbrukes, kan disse ingrediensene forårsake helseproblemer.

Funksjon

Nyrene utføre mange funksjoner for å holde blodet i kroppen ren og kjemisk balansert. Ifølge National Nyre og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, hver dag nyrene prosessen rundt 200 qts. av blod for å filtrere ut rundt 2 qts. ekstra vann og avfall; det ekstra vann og avfall strømmer til blæren gjennom ureter rør, og er lagret i blæren som urin inntil kroppen slipper det gjennom urinering.

Betydning

Visse matvarer er enten surt eller basisk. PH-nivået i blod varierer avhengig av den mat du forbruker. Blodet pH nivået er normalt 7,34 til 7,45, litt på alkaliske side. Diet Coke, eller en hvilken som helst brus, har en pH på rundt 2,51 --- det er den mest syrlig drikke du kan drikke, ifølge Emed Expert hjemmeside. Vann har et pH-nivå på 7,0 (nøytral) og batterisyre har et pH-nivå på 1,0. Diet Coke inneholder fosforsyre, og når det blandes med saltsyre i magen, kan det påvirke magen funksjoner. Mat kan være ufordøyd som vil føre til oppblåsthet, gass og dårlig fordøyelse, ifølge Emed Expert.

effekter

Ifølge Medline Plus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine, er en av de primære funksjonene til nyrene og lungene for å bidra til å gjenopprette og opprettholde riktig pH. Forskning har vist at å drikke cola i store mengder vil føre til nyreproblemer, spesielt nyrestein, bemerker Emed Expert. For at kroppen din til å opprettholde en sunn blod pH på 7,34 til 7,45, det må bufre surheten i brus med alkaliske mineraler. Nyrestein dannes når urinen har forskjellige mineraler og fettsyrer som er ute av balanse; kalsium er en alkalisk mineral som buffere syre i kroppen din; som kalsium utskilles gjennom urinen kan det over tid danne nyrestein.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, gjør vann opp om lag 60 prosent av kroppsvekten, og er en av de viktigste kjemiske komponenter i kroppen din. Vann er viktig i Flushing ut giftstoffer fra vitale organer, hjelper det å drive næring til cellene og det gir vev med et fuktig miljø. Dehydrering kan skyldes en mangel på vann. Hvis du ikke får en tilstrekkelig mengde vann daglig kroppen din vil ikke fungere skikkelig. Ifølge Mayo Clinic, inkluderer et sunt kosthold 64 oz. vann om dagen.

betraktninger

En av de mest skadelige ingredienser i Diet Coke er det kunstige søtningsmiddel aspartam, ifølge Emed Expert. De tre kjemikalier som utgjør aspartam, asparaginsyre, fenylalanin og metanol, vil danne kjente karsinogener, slik som formaldehyd og maursyre gang spaltet, ifølge Emed Expert. Imidlertid har FDA nevnte aspartam er en trygg additiv. Koffein er et kjent vanndrivende, noe som betyr at du vil urinere oftere, og du vil faktisk bli mer tørst etter å ha drukket en Diet Coke. Ifølge Mayo Clinic, kan drikke 500 til 600 mg koffein daglig være skadelig for kroppen og føre til uregelmessig hjerterytme, spenninger, søvnløshet, muskel rystelser og irritabilitet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com