Hvordan bygge en positivt selvbilde

June 16

Hvordan bygge en positivt selvbilde


Selvbildet er en viktig del av en persons personlighet. Hvordan vi ser oss selv renner ned i arbeid, familie og venner. Jo mer positiv en persons selvbilde er, jo lykkeligere er at personen i livet, ifølge At Health. Opprette et positivt selvbilde er lett å gjøre med praksis og besluttsomhet. Den lykkeligere vi ønsker å være lykkeligere vi vil være.

Bruksanvisning

1 Øvelse 20 til 30 minutter daglig i sollys, ved Helse- og Natural Health Restaurert foreslår. Mosjon og vitamin D, oppnådd gjennom eksponering for sollys, frigjøre endorfiner. Endorfiner er knyttet til en økt følelse av eufori og trivsel. En rutine for å trene er noen ganger vanskelig å holde seg til. Start forsiktig med å binde seg til en dag i uken, og deretter gradvis øke til 3-5 dager i uken. Jo mer du trener jo bedre vil du se og føle.

2 Spis sunne måltider og snacks. Sunn mat kan føre til fysisk og følelsesmessig velvære, sier Guide Hjelp. I dagens travle verden, har vi en tendens til å bli gravitated mot candy barer og chips. Disse usunn snacks kan gi en rask sult fiks, men ikke gjøre oss noe bedre om oss selv. De gjør oss føler seg verre, fordi kaloriinnholdet er høyt, og det resulterende sugar rush zaps oss energi senere. Til lunsj eller middag, spise fisk i stedet for hamburger eller biff. Omega 3 fettsyrer i fisk kan bidra til å forbedre humøret og er sunt for kroppen.

3 Unngå negative mennesker, At sier Health. Negativitet fra andre kan påvirke hvordan vi føler om oss selv og bringe oss ned. Hvis du har negative venner, sakte slutte vennskap. Bygge sterkere vennskap med venner som er mer positive i livet ditt

4 Ta et kjæledyr fisk til å fungere. Dyr kan bringe oss glede, og senke blodtrykket. Hvis du jobber på et kontor, og hvis det ikke er mot selskapets policy, ta i et lite vedlikehold beta eller gullfisk. Legg fisken i en liten bolle på pulten din. Å se fisken på en daglig basis vil gi deg noe å se frem til på jobb.

5 Bruk klær som gjør at du føler deg bra. Hvis en bestemt type materiale, farge, stil gjør at du føler deg gladere, bruke den. Pass på at de klærne du har riktig størrelse. Hvis et element av klær er litt for stor, få det skreddersydd. Klær for stor gjøre at du ser større. Hvis varen er for liten eller stramt, kan det også gjøre at du ser større ved ikke flatterende kroppen din. Du vil føle og se bedre ut med riktig sittende klær.

6 Lag en positiv aksept journal, foreslår Hub Pages. En affirmasjon er en ekte, positiv uttalelse. Skrive i en aksept journal er en måte selv refection og selv eksamen. Skriv minst en positiv aksept daglig i dagboken din. Du kan også legge til artikler som gjør deg smile. På dårlige dager, lese alle de positive tanker du har skrevet inn i dagboken din for å gi deg en følelse av lykke.

Hint

  • Hvis du trener ute i mer enn 20 minutter, bruke solkrem.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com