Programmer for å hindre Teen Graviditet

April 14
Programmer for å hindre Teen Graviditet

Mens de amerikanske Centers for Disease Control and Prevention konstaterer at de siste ungdoms fødselsratene er rekordlave, CDC sier også at det var fortsatt 329,797 babyer født til unge kvinner i 2011 alene. Selv om ungdoms graviditet tall faller, forebyggende programmer er fortsatt viktig når det gjelder å informere og utdanne ungdom på måter å unngå dette livsforvandlende situasjon.

nasjonale kampanjer

The National Campaign for å hindre Teen og uventede graviditet er en privat finansiert non-profit program som søker å redusere graviditeter blant unge kvinner. Ifølge statistikk fra Campaign, programmets Resultatene inkluderer en 40 prosent reduksjon i satsene for planlagte ungdoms graviditet i løpet av de siste to tiårene gjennom distribusjon av undervisningsmateriell og mediesamarbeid. En annen, annerledes, landsomfattende kampanjen er presidentens Teen Pregnancy Prevention Initiative (TPPI). Denne føderale partnerskap - sammen med CDC og kontoret til assisterende helse - fond evidensbaserte ungdoms graviditet forebyggingsprogrammer i lokalsamfunn over hele landet. Gjennom formidling av midler og ressurser, TPPI mål inkluderer å redusere ungdoms graviditet priser med minst 10 prosent i bestemte miljøer, øke bruken av kondomer blant tenåringer og økende antall tenåringer som avstår fra å ha sex.

statlige programmer

Statlig nivå ungdoms graviditet forebyggende programmer bruker vanligvis føderale eller statlige statlige midler til å administrere utdanning og bevisstgjøringstiltak på tvers av en utvalgt region. De spesifikke innhold, mål og resultater kan variere mellom forskjellige stater. For eksempel, Illinois Teen Pregnancy Prevention Program rettet mot barn og tenåringer i alderen 11 til 18 i områder som har vist behov for denne type tiltak, i henhold til Illinois Department of Human Services. Programmet gir direkte undervisning og aktiviteter for unge kvinner med vekt på å redusere uønsket graviditet og seksuelt overførbare sykdommer. Likeledes har Florida en graviditet forebyggende program som har som mål å redusere forekomsten av fødsler til unge kvinner. Gjennom statens Division of Family Health Services, Floridas Programmet fokuserer også på områder med behov. Disse vil typisk omfatte samfunn som har høyere ungdoms graviditet priser enn andre områder.

Fellesskapets programmer

Samfunnet programmer for å forebygge ungdomspornografi svangerskap inkluderer en rekke tiltak som organisasjoner og institusjoner, som for eksempel medisinske sentre, sykehus og lokale kvinnegrupper, gir. Samfunnet programmer skreddersy sin innsats for å møte behovene til unge kvinner i en bestemt lokalitet, sier Center for Disease Control. For eksempel kan et urbant samfunn programmer prøver å nå tenåringer på lokale U21-klubber ved å dele ut brosjyrer eller henger plakater. En mer landlige omgivelser, i samfunn som ikke har denne type tenåring hangout, måtte fokusere på å finne ulike måter å få informasjon til unge kvinner. Dette kan inkludere å tilby diskusjonsgrupper på en lokal medisinske leverandøren kontor eller samfunnets sykehuset.

Teen-til-Teen programmer

Ikke alle ungdoms graviditet forebyggende programmer kommer fra hodet av voksne. Noen tiltak er ungdoms-ledede programmer, for eksempel samtaler eller diskusjoner med en faktisk ung mor eller skolebaserte klubber, noe som kan få frem budskapet på en måte som ungdom er sannsynlig å forstå. I stedet for å ha en voksen foredrag dem på farene ved en uønsket graviditet, ungdoms-til-teen programmer tilbyr et unikt ung perspektiv på reelle problemstillinger. For eksempel høre en tenåring mor snakke om hvordan det å ha en baby på 16 har forandret livet hennes - i form av sosialisering, økonomi, familie, romantiske forhold og pedagogiske alternativer - kan ha mer av en innvirkning på en ungdom enn passivt å lese en brosjyre.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com