Vekttap produkter for å unngå

August 20
Vekttap produkter for å unngå

Du øke din vekttap potensial og redusere risikoen for å skade din helse ved å unngå visse typer vekttap produkter. Når du shopper for produkter for vekttap diett, husk at jo mer naturlig og organisk de er, jo mer effektive og sunne kostholdet ditt være. Også vurdere å kjøpe næringsrike kalorier, i stedet for "tomme kalorier" som fratar kroppen av næringsstoffer.

kunstige søtstoffer

Du kan finne en rekke kunstige søtstoffer som ikke inneholder kalorier eller øke blodsukkernivået; Men det betyr ikke at de hjelper deg å gå ned i vekt. En episode av "The Dr. Oz Show" har indikert at du kan få vekt av å spise kunstige søtningsmidler fordi den søte smaken kan varsle kroppen din til å forberede seg til å forbruke kalorier fra sukker og insulin reaktorer kan aktivere. Hvis ingen kalorier er gitt for å tilfredsstille denne nærvær på staten, kan kroppen din da begynne å kreve mat før den er fornøyd, noe som vanligvis ber folk til å spise andre kalorier hvis ikke sukker. Noen kunstige søtstoffer, som Splenda, søt N'Low og Equal, selges i individuelle pakker. De er også funnet som en ingrediens i konvensjonelle vekttap produkter og merket som aspartam eller sakkarin. Disse ikke bare gjøre vekttap vanskeligere, men de skaper giftstoffer i kroppen som kan føre til kreft og andre sykdommer. Også unngå produkter som inneholder høy fruktose mais sirup, som kan bli kalt sitt nye navn "mais sukker." Ifølge Journal of Formosan Medical Association, mais sukker er konsentrert sukker med en høy glykemisk indeks som fører til insulinproblemer, vektøkning og diabetes.

usunn fett

Slimfast snackbarer og enkelte GNC shakes inneholde delvis hydrogenert fett, som er en annen måte transfett er referert til. Den MayoClinic.com anbefaler å unngå transfett, fordi de øke mengden av usunn low-density lipoprotein (LDL) kolesterol mens redusere mengden av sunn high-density lipoprotein (HDL) variasjon. The American Heart Association advarer mot å spise denne type fett, fordi det fører til fedme og øker risikoen for hjertesykdom. Transfett har også vært knyttet til å forårsake kreft og har vært forbudt i Europa. Se alltid i ingredienslisten for delvis hydrogenert olje, fordi det ikke kan være oppført i transfett delen av den ernæringsmessige etiketten hvis det er mindre enn 0,5 g stede.

kunstige tilsetningsstoffer

Atkins og Herbalife produkter er lastet med kunstige smaker og farger som vanillin, gul 5 innsjø, gul 6 innsjø og blå 2 innsjøen. "The Dr. Oz Show" anbefaler at hvis du ikke kan uttale ingrediens, er det mest sannsynlig en kjemisk produkt og en til å unngå. Fordi kroppen din er en naturlig organisme, må den naturlige ingredienser for å opprettholde et optimalt sunn kropp. Når kroppen er på sitt høyeste helse, kan det effektivt eliminere fett. Giftstoffer føre til at leveren til å bruke fett å belegge giftstoffer for å beskytte kroppen fra dem. Dette skjer spesielt når leveren er mettet i giftstoffer og er ikke i stand til å eliminere alle av dem raskt nok; Derfor bygger de opp og lagre i kroppen som fett celler.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com