Foods å spise for å hjelpe miste Belly Fat

August 29

Foods å spise for å hjelpe miste Belly Fat


Hvis du lengter etter å bli kvitt den reservehjul som er blitt kjørt rundt midtseksjon i altfor lang tid, er det en rekke matvarer som du kan spise som vil hjelpe deg å miste buk fett raskt. Buk fett er annerledes enn annet fett som samler seg på kroppen, så ved å forbruke visse matvarer og endre kosthold, er det mye lettere å få det til å gå unna.

Hvorfor Belly Fat er annerledes

Fettet som samler seg i vår mageregionen kalles visceralt fett. Dette fettet omgir våre organer og ligger dypt under hudoverflaten. Bli kvitt visceralt fett er viktig fordi det er langt mer sannsynlig å forårsake ytterligere helseproblemer og øke sjansen for diabetes og hjerte- og karsykdommer.

Heldigvis, bli kvitt visceralt fett er ofte lettere enn å bli kvitt underhudsfett, som er det fettet som ligger nærmere skins overflaten som du faktisk kan ta og klemme. Visceral brytes ned mye enklere ved sunn trening og kosthold, og det er derfor enkelte matvarer er i stand til å fjerne denne buk fett lettere enn andre.

Matvarer som Fjern Belly Fat

Nøkkelen til å finne mat som hjelper deg å miste magen fett er å finne mat som er høy i fiber og protein og lite karbohydrater, sukker og fett. Fiber bidrar til å holde fordøyelsessystemet beveger seg jevnt, og protein bidrar til å fylle deg opp slik at du spiser mindre. Jo mindre du spiser kalorimessig, jo raskere vil du miste vekt. Fordi visceral magefett er lettere å miste enn underhudsfett, vil magen fett være den første til å gå, og gir deg en flatere leter mage.

Bønner er trolig en av de beste mat som du kan spise for å miste buk fett. De er ekstremt høy i fiber og er også pakket med protein. For eksempel, bare en vanlig størrelse boks svarte bønner pakker utrolige 25 gram hver av protein og fiber.

Egg er også gunstig i å hjelpe deg å bli kvitt din gut. Egg har fått en dårlig rap i det siste for å være høy i kolesterol, men nyere studier har vist at å spise egg er bra for helsen din når det spises i moderate mengder. Egg er ikke høy i fiber, kjøpe de gir 6 gram protein per servering, noe som kan bidra til å fylle deg opp og slanke deg ned.

Legge fisk i kostholdet ditt også vil bidra med magen fett tap. Fisk som tunfisk eller laks, er også høy i protein, noe som vil bidra til å fylle deg opp, som inneholder mellom 10 og 20 gram per porsjon.

Andre matvarer du kan spise som er høy i fiber og vil hjelpe til med fett tap er kål, spinat og epler.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com