Hvordan forbedre Fordøyelsen Helse

April 14

Hvordan forbedre Fordøyelsen Helse


Utmerket fordøyelseskanal helse er viktig for din generelle helse og velvære. Enkle endringer i hverdagen kan føre til en stor forbedring i kvaliteten på fordøyelsen helse.

Bruksanvisning

Forbedre Fordøyelsen Helse

1 Velg ferske, økologiske matvarer i stedet for hermetisk eller eske matvarer som inneholder sterke konserveringsmidler og svært lite næringsstoffer eller vitaminer. Kombiner kokte og rå matvarer, for eksempel en frisk salat og dampede gulrøtter, å innlemme nødvendige og viktige enzymer for riktig fordøyelse.

2 Opprettholde en 80/20 tilnærming når du spiser måltider. Slutt å spise når du føler at magen er 80 prosent full. Overspising under måltider hemmer fordøyelsen og svekker fordøyelsessystemet. Dette skaper vanskeligheter i assimilere konsumert mat til energi.

3 Tygg maten sakte og grundig med omsorg og omtanke for hver bit. Husk at det første og viktigste steget til riktig fordøyelse og bedre fordøyelsen helse begynner i munnen.

4 Prøv å spise måltidene dine med spisepinner. Selv om dette kan virke frustrerende i starten, over tid vil du justere og lære å manøvrere mat med letthet og vil forbruke måltider sakte og ta mindre biter. Å spise med spisepinner styrer spise tempo og bite størrelse, og tvinger deg til å spise mer oppmerksomhet.

5 Ta fordøyelsesenzymer med hvert måltid for å forbedre fordøyelsen helse. Fordøyelsesenzymer forbedre næringsstoff utvinning fra maten du spiser og hjelpemiddel i forebygging av oppblåsthet, gass og fordøyelses nød.

6 Bruk eple cider eddik i salater som en prebiotisk som vil mate sunn mikroflora å forbedre riktig fordøyelse.

7 Ta med bakken linfrø måltider i dine daglige måltider. Dryss det som topping på yoghurt, salater og annen rett av måltidet. Ground linfrø olje er en rik kilde til Omega-3 fettsyrer, samt en utmerket kilde til kostfiber.

8 Øvelse daglig for å øke bevegelighet innenfor tarmer og forbedre fordøyelsen helse. Daglig aktivitet forbedrer den naturlige rytmen i fordøyelsessystemet og hjelper i å flytte maten gjennom fordøyelsessystemet.

9 Forskning alternativ helse metoder for å bedre fordøyelsen helse online. Besøk respektert alternativ medisin utøveren Dr. Andrew Weil hjemmeside for innovative alternative metoder for å forbedre fordøyelsen helse og kosttilskudd forslag (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Vurdere å ha din magesyre (HCl) nivåer testet. Livsstil, dårlig kosthold og aldring kan bidra til feil magesyre nivåer og høy syre nivåer i blodet. Uriktig magesyre nivåer kan føre til alvorlige fordøyelsesplager og feil fordøyelsen.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com