Urter å redusere Inner Ear Fluid

May 9
Urter å redusere Inner Ear Fluid

Oversikt

Når øretrompeten, eller smal passasje mellom det indre øret og baksiden av halsen, ikke fungerer som den skal, kan væske bygge opp. Fluidet kan føre til andre problemer kan oppstå, for eksempel infeksjoner og betennelse. Typisk tradisjonell medisin brukes til å behandle indre øret væske, men urte kosttilskudd er et annet alternativ som kan tilby noen lettelse. Det har vært lite forskning gjort på urte rettsmidler for overdreven indre øret væske, og du bør rådføre deg med din lege før du bruker urter til å behandle denne tilstanden.

løvetann Leaf

En urt som kan være gunstig for å rydde opp indre øret væske er løvetann blad. Ifølge University of Maryland Medical Center, fordi løvetann fungerer som en naturlig vanndrivende, kan det hjelpe å tørke opp væsken som er tilstede i øret. David B. Young, Ph.D., professor i fysiologi og biofysikk ved University of Mississippi i Jackson, sier at for å få mest mulig nytte, helle varmt vann over 1-2 ts. av tørket løvetann blad og drikke tre ganger om dagen. Sjekk med legen din før du bruker løvetann blad for ethvert formål.

Persille

En annen urt som kan være nyttig i å rydde opp indre øret væske er persille. En artikkel skrevet for YourHealth.com sier persille beveger seg naturlig slim i hele kroppen og kan bidra til å la væsken flyte mer effektivt fra øret. For å få maksimal nytte av persille, vurdere å drikke den rå som en juice. Unngå å konsumere mer enn 1 eller 2 oz. av ren persille juice om gangen, da det kan føre til en urolig mage. Spør legen din om persille juice kan hjelpe deg.

Hvitløk

Hvitløk har antibakterielle egenskaper og kan bidra til å avlaste noen problemer med infeksjoner assosiert med væske i øret. Ifølge en artikkel skrevet av Steven Horne for Organic Authority, helte noen dråper olivenolje på en knust fedd hvitløk og påføring av oljeholdig væske til inngangen av øret kan avverge eventuelle problemer og ytterligere komplikasjoner fra oppbygging av væske . Det er viktig å konsultere legen din før du bruker hvitløk eller andre urter for å hjelpe i behandlingen av væske buildup i det indre øret.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com