Medisinsk forsikring med pre-eksisterende forhold

October 22

Medisinsk forsikring med pre-eksisterende forhold


Spørsmålet om pre-eksisterende medisinske tilstander er et omstridt ett i helsesektoren. Problemet oppstår når personer med en medisinsk tilstand har et gap i å motta helseforsikring. I noen tilfeller, når de søker ny dekning de anses ikke kvalifisert på grunn av pre-eksisterende tilstand. Det er en situasjon der næringslivet og helsevesenet modeller kan kampen, forlater pasienter i stikken. For folk flest, det finnes alternativer til å utforske når en pre-eksisterende tilstand hindrer dem fra å få helsehjelp.

Identifikasjon

En pre-eksisterende tilstand er et medisinsk problem som var til stede før du søker på en helse-forsikring. Dette problemet kan føre til høyere forsikringspremier eller en fornektelse av søknaden om forsikring.

typer

De typer pre-eksisterende medisinske tilstander som kan resultere i fornektelse av dekningen varierer med forsikring bærere. Vanlige pre-eksisterende forhold inkluderer leddgikt, diabetes og fibromyalgi. Selv tilstander som depresjon, graviditet eller fedme kan resultere i fornektelse av dekningen.

betraktninger

Problemet med pre-eksisterende forhold vanligvis kommer opp når folk endrer forsikringer, for eksempel når de er mellom jobber. Hvis du er i denne situasjonen, er det viktig å holde dokumentasjon på at du har hatt en tidligere forsikring. Selv om det varierer avhengig av staten, er det vanligvis en tidsramme der du kan endre politikk og ikke være gjenstand for en pre-eksisterende tilstand klausul.

HIPAA

The Health Insurance Mobilitet og Accountability Act (HIPAA) er en viktig føderal lov som omhandler preexisting forhold. Denne loven beskytter mennesker som de endres gruppe helseforsikring planer og krever at noen type forsikring plan gjøres tilgjengelig for de med pre-eksisterende forhold. Generelt, denne loven dekker folk som flytter fra en gruppe helseforsikring plan til en annen, og valgbarhet kan påvirkes av hvor lenge det er siden du sist var forsikret.

alternativer

Å ha en pre-eksisterende tilstand vanligvis vil ikke helt utelukke noen fra å få helseforsikring. Dessverre er det viktigste alternativet vanligvis en politikk med svært høy premie eller plassering i en høy-risiko forsikring bassenget. Høy risiko basseng er et statlig støttet forsikring plan utviklet for personer med pre-eksisterende forhold som ellers ikke kan forsikres. Det er et dyrt alternativ, men det gir helseforsikring for de med potensielt kostbare medisinske problemer.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com