Hva du skal gjøre i stedet for røyking

July 18

Nå som du har besluttet å slutte å røyke, må du aktiviteter for å underholde hjernen og fingrene. De aller fleste som slutter vil oppleve nikotin suget, og den eneste måten å holde seg på sporet på din avslutte reisen er å lære å overvinne disse cravings ved å holde tankene opptatt.

Spis sunn snacks

Hjernen din kan lure deg til å tro at du trenger nikotin når alt du egentlig trenger er mat. Hold sunn snacks hendig, slik som baby gulrøtter, frukt eller kjeks. Husk: Å spise er en effektiv måte å holde deg borte fra sigaretter, spesielt hvis du er i begynnelsen av din slutte beslutning. Men det er også en effektiv måte å få vekt hvis du spiser feil mat. Tyggegummi er et annet alternativ for å holde munnen opptatt.

Distrahere hjernen

Ikke gi hjernen din mulighet til å tenke på nikotin. Aktiviteter som gåter (kryssord, stikksag eller ordsøk) vil holde hjernen din holdt. Les en god bok. Ring noen som vil støtte din slutte beslutning.

Meditere

Nei, du trenger ikke å sitte med bena i kors og si "OM". Visualiser deg selv som en nonsmoker. Lukk øynene, puste dypt og meditere på fordelene ved å slutte. Gjenta denne øvelsen hver gang du føler deg nikotin suget.

Vær aktiv

Stressnivået vil stige når du slutte å røyke. Trening er en effektiv stressavlastning som vil hjelpe deg å slutte avhengig av sigaretter for avslapning. Gå ut en tur, sykle eller spille et spill som krever fysisk aktivitet.

Få informert og inspirert

Styrk din motivasjon for å slutte ved å få fakta. Se på bilder av oral, lunge og strupekreft. Les om effektene av passiv røyking på de rundt deg. Lag din egen anti-røyke plakaten. Snakk med venner og familie om konsekvensene av å røyke. Oppfordrer andre til å slutte. Finn indre styrke i inspirerende sitater og bøker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com