Hvordan lage en Sinus Skyll

September 27

Hvis du lider av sinus problemer eller nasal allergi, ved hjelp av en saltløsning (saltvann) nasal vask (lavage) eller saltvann nesespray bør gi deg lindring. Nese vasker og sprayer fjerne allergener, slim og sekreter fra sinus passasjer. Slike irritanter kan føre til stuffiness, lunger og selv infeksjon. Når saltvann vasker brukes regelmessig, vil de tynne slimet, redusert postnasal drypp og rense nesegangene bakterier. Saltvann spray holde flimmerhårene (små hår) i nesen sunt. Cilia fuktigere luft som strømmer inn i lungene, felle bakterier, og hjelpe din luktesans. Du kan kjøpe nasal saltvann fra en stoff butikk, men du kan også lage din egen løsning hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage og bruke Nasal Saline Solution

1 For å gjøre hjemmelaget nasal saltoppløsning, bland 2-3 ts av ikke - iodized salt og 1 ts. natron til en halvliter destillert eller filtrert vann. Kosher salt er best fordi det er ren og helt uten tilsetningsstoffer. Oppbevar løsningen ved romtemperatur.

Før du bruker løsningen i bihulene, bland det å sørge for at alt saltet er oppløst. Hvis løsningen er for salt, og svir når du bruker den, legge til mer destillert vann til løsningen. Det bør være omtrent den samme konsentrasjonen som dine tårer. Løsningen bør varmes til normal kroppstemperatur eller litt varmere. Hvis vannet er for kaldt, vil det føre til at bihulene å hovne opp, og hvis det er for varmt, kan du brenne den følsomme slimhinnen i nesen og bihulene.

2 For å gjøre en nasal vask, hell ca 1/2 kopp av løsningen inn i en pære sprøyte, en plast spray flaske (som den typen som du finner med butikk-kjøpte nasal løsning) eller en neti potten. En neti potten er en liten keramisk tekanne-lignende container tilgjengelig på nettet eller i helsekostbutikker. Len deg over en vask med hodet fremover og vippes til siden. Hell blandingen i ett nesebor så det tar sikte mot baksiden av bihulene. Saltvann vil strømme inn i nesegangene og bør kjøre ut det andre neseboret. Noen vil søler ned på baksiden av halsen. Følg samme prosedyre med den andre neseboret. Hvis løsningen er for salt, legge mindre salt neste gang.

3 Hvis du foretrekker å bruke en saltvann spray i stedet, kan det samme saltløsning brukes i en sprayflaske. Ved hjelp av en nesespray er lett. Det vil rense ut bihulene og fukte nesegangene. Enkelt sagt tuppen av sprayflaske eller pære sprøyte fylt med saltvann inni neseboret og spray. La spray inn dine nesegangene og deretter blåse ut rester i en vev. Gjør dette i hvert nesebor.

Hint

  • Hvis du bruker reseptbelagte nesespray, leger foreslår at du bruker en nasal vask eller spray før hånden for å fjerne slim i nesegangene. Hvis du er ubehagelig eller nervøs utfører en nasal vask hjemme, spør legen din for å vise deg hvordan det gjøres.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com