Hvordan vet jeg om du blir manipulert

February 21

Hvordan vet jeg om du blir manipulert


Manipulasjon er en tanke spill som brukes for det formål å kontrollere andre. Noen ganger kan det være en utilsiktet ting. Den personen gjør manipulering er kanskje ikke klar over hva han gjør. Men ofte er manipulasjon mesterlig tilsiktet. Vær oppmerksom. Les videre for å lære hvordan du kan fortelle om du blir manipulert.

Bruksanvisning

1 Lær hvordan du kan fortelle om du blir manipulert ved å betale oppmerksomhet til hvordan andre opptrer når de vil ha noe fra deg. Han kan være usedvanlig snill mot deg i det øyeblikket han ber noe fra deg, når han ikke er normalt en snill, omsorgsfull person.

2 Legg merke til hvordan du føler deg når noen spør deg om å gjøre noe du egentlig ikke ønsker å gjøre. Hvis du føler deg skyldig eller skamfull til å ta del i en aktivitet, er den følelsen en måte å fortelle at du blir manipulert. Hele målet bak manipulasjon er å kontrollere andre mennesker. Han legger en "skyldfølelse tur" på deg slik at du vil gjøre hva han vil. Hun vil at du skal føle seg skamfull og at du ikke er en bra person hvis du ikke gjør dette for henne.

3 Se opp for raserianfall en person kan bruke på deg. Dette er en annen måte å fortelle om du blir manipulert. Den følelsen av sinne er brukt av mange mennesker til å utøve kontroll over andre. Viser av sinne kan fremkalle følelser av frykt i noen som er målet for det sinne. Du blir redd for hva som kan skje, slik at du gir etter og gjøre hva den sinte personen ønsker.

4 Vær på vakt mot folk som hele tiden spiller offeret i livet. Han kan alltid være behov for hjelp. Hun kan virke håpløs og hjelpeløs. Men så snart du går inn for å hjelpe eller å gi det som er ønsket eller nødvendig, de er midlertidig bedre. Inntil neste gang han eller hun ønsker noe.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com