Hvordan Stopp Leg Cramps med bananer

June 29
Hvordan Stopp Leg Cramps med bananer

Leggkramper, også kalt Charley hester, er ufrivillige muskelspasmer som vanligvis oppstår plutselig og uten noen åpenbar grunn. De skjer ofte om natten og kan være ulidelig vondt - smertefull nok til å vekke deg ut av en lyd søvn. Leggkramper kan oppstå i de som har perifer karsykdom og nerve kompresjon i korsryggen, men de som tar vanndrivende medisiner, eller vanndrivende medisiner, for hjertesvikt er spesielt utsatt for å få dem. Vanndrivende medisiner, for eksempel furosemid og hydroklortiazid, eliminere en god del vann fra kroppen i løpet av dagen. Dette kan også tømme dine nivåer av kalium, forårsaker kramper.

Trinn 1

Hvordan Stopp Leg Cramps med bananer

Gå til legen din. Kontakt lege før du prøver å behandle leggkramper hjemme. Leggkramper kan ofte behandles hjemme, men legen din bør bestille noen laboratoriearbeid for å fastslå det nøyaktige kaliumnivå. Hvis kalium nivåene er lave, kan du bli bedt om å ta en kalium supplement og øke mengden av kalium-rik mat, for eksempel bananer, i kostholdet ditt.

trinn 2

Hvordan Stopp Leg Cramps med bananer

Ta alle medisiner som foreskrevet. Mens diuretika slik som hydroklortiazid og furosemid kan føre til utarming av kalium i kroppen, er det viktig å fortsette å ta medisiner. Hjertesvikt fører til at kroppen til å beholde vann, noe som gir en ekstra belastning på hjertet og gjør at vannet til å bygge opp i leveren, lungene og ekstremiteter.

trinn 3

Hvordan Stopp Leg Cramps med bananer

Spis en banan per dag. Legen din vil gi råd hvis du trenger å spise mer eller mindre, og om du trenger å ta en kalium supplement i pilleform også. Diuretika arbeid ved å øke mengden av vann og natrium går inn i nyrene som skal utskilles, i henhold til Harvard Guide Family Health. Kalium følger natrium, så kaliumnivå kan bli utarmet. Å spise bananer, som inneholder en god mengde kalium, er en måte å bidra til å erstatte tapt kalium. Symptomer på lav kalium inkluderer muskel kramper, svakhet og uregelmessig hjerterytme.

Trinn 4


Strekk ut krampe. Foruten å øke det daglige inntaket av kalium med bananer, strekke muskelen ut og gni den forsiktig for å løsne krampe. For en etappe muskelkrampe, er en vektbærende strekningen ofte effektivt. Plasser vekten på benet som har krampe, og deretter bøye ned sakte på kneet for å få krampe å slappe av. Hvis krampe forårsaker for store smerter til å stå, strekke det berørte beinet rett ut foran deg, ta tak i tærne og trekke foten mot kroppen din.

Trinn 5

Overvåke helsen din. Ha kalium nivåene kontrolleres jevnlig. Kaliumnivå som er for høyt kan også føre til problemer, inkludert uregelmessig hjerterytme. Du bør bestrebe seg på å holde kaliumnivået innenfor normalområdet ved å spise bananer, sammen med andre high-kalium matvarer hvis legen anbefaler dem, og ved å ta en kalium supplement hvis foreskrevet.

Du trenger

  • Avtale med lege
  • Labwork resultater
  • bananer

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com